Sound Architecture is terug in de havenstad... (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Sinds het stoppen van de legendarische On avonden in Off_Corso heeft de rest van Nederland er ook aan moeten geloven. De stad aan de Maas, waar het allemaal begon, heeft het gedurende die periode even moeten stellen met wat minder S.A. avonden. Hier komt vanaf zaterdag 11 Maart verandering in, want Sound Architecture heeft in Club Rotterdam haar nieuwe thuisbasis gevonden. Voor de aftrap van een hele reeks nieuwe maandelijkse club avonden heeft voorman Joachim niemand minder dan Karotte weten te strikken.

De mensen die in het najaar van 2005 getuige waren van Karottes set in de Poema kunnen je het vertellen: als deze man achter de draaitafels staat is hij heer en meester van de dansvloer. Met zijn meeslepende mix van house, minimal en techno krijgt hij tot in de vroege uurtjes alle voeten van de vloer. Karotte heeft een voorkeur voor marathon sessies, daarom zal hij een set draaien van maar liefst 4 uur. Zijn gevoel voor het bespelen van het publiek heeft hem al enkele jaren een top 10 notering in de Duitse DJ charts opgeleverd. Karotte heeft onlangs (na 7 onafgebroken jaren!) een punt gezet achter zijn residency in de U60311, een van de populairste clubs van Frankfurt. Wij zijn in ieder geval zeer blij dat deze groovende Willy Wortel tijd heeft gevonden om naar Rotterdam af te reizen!


Karotte...

Naast Karotte zullen in de grote zaal Warren Fellow en Jay Samuel achter de draaitafels plaats nemen. Verwacht dus een flinke dosis opzwepende tech-house en minimal. In de cocktail lounge van Club Rotterdam zullen Minimal Eindhoven en de jongens van het Rotterdamse Je weet toch collectief samen de scepter zwaaien. Minidell, EL-P, Steven P en Khalil staan bekend om hun diepe minimale house. Wie even op adem wil komen in de lounge zal dus bedrogen uitkomen.

Al met al belooft het een zeer memorabele avond te worden. We hopen dan ook dat jullie allemaal naar Club Rotterdam komen om samen met ons die goeie ouwe tijd te laten herleven.



MAIN :SOUND ARCHITECTURE

KAROTTE (4 hrs set)

U60311, Timewarp, DE
JAY SAMUEL
Music People, Future, EC
WARREN FELLOW
Smoke records


COCKTAIL LOUNGE: JE WEET TOCH vs MINIMAL EINDHOVEN.

MINIDELL
Minimal Eindhoven
EL-P
Minimal Eindhoven
STEVEN P
Je weet toch
KHALIL
Je weet toch

Sound Architecture presents Karotte
Zaterdag 11 Maart 2006

Club Rotterdam, Kop van Zuid, Wilhelminakade 699, 3072 AP Rotterdam

www.club-rotterdam.com
www.soundarchitecture.nl

Tickets: E 10,-
Tijd: 23:00 06:00

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws