Absolutely Stereo met Miss Monica (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Wat betreft Absolutely Stereo blijft alles het liefste bij het oude! In september ging de maandelijkse avond van Miss Monica met een big bang van start. De eerste editie was gelijk uitverkocht en ook de rest van het jaar gaf hetzelfde beeld: volle bak, een super enthousiast publiek, een waanzinnige sfeer en zeer goede optredens van zowel djs, mcs als vjs Miss Monica en Absolutely Stereo wenst alle bezoekers een gelukkig nieuwjaar en bedankt iedereen voor de grandioze support in 2005!

De eerste Absolutely Stereo van 2006 is er op zaterdag 21 januari in Off Corso in Rotterdam met als gast-dj niemand minder dan Paul Hazendonk. Dat zijn talent niet alleen tot Nederland beperkt blijft, blijkt wel uit zijn vele boekingen in landen zoals Sloveni en Kroati waar hij inmiddels op handen gedragen wordt. aarnaast runt Paul bekende en goedlopende platenlabels als Technique en Work Hard Play Hard.

Na de warm-up set van Paul Hazendonk zal Miss Monica het publiek weer vier uur lang teisteren met een warme golf van spetterende house, bonkende techno en sfeervolle tech-house. Uiteraard op een manier zoals alleen zij dat kan! Rockin da house all night longZoals elke maand is DJ Viccc weer heer en meester in de vernieuwde lounge van Off Corso. Met zijn eclectische stijl plaatst hij zich niet in een hokje. Van bossanova tot house, van disco tot jazz, het komt allemaal voorbij!

Absolutely Stereo in Off Corso is een avond zoals geen ander. De djs, het geluid, het licht en de visuals; alles wordt op elkaar afgestemd om een perfecte avond pumpin beats te leveren aan de bezoekers. Buiten de djs is er ook veel aandacht voor de mc en de vj. De vocals en visuals zullen gedaan worden door respectievelijk MC Miss Bunty en VJ Ottograph.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kunt dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas,
Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Meer info over Absolutely Stereo, een paar leuke videoclips en flink wat fotos zijn te vinden op www.djmissmonica.nl


Zaterdag 21 januari
Absolutely Stereo

Off Corso
Kruiskade 22 - Rotterdam

23.00 - 05.00 u.
Entree: 13,00 euro

Miss Monica [4 hr set]
Paul Hazendonk
Viccc
VJ Ottograph
MC Miss Bunty


Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws