Extrema NYE is uitverkocht

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De allerlaatste kaarten kunnen nog wel gewonnen worden via Extremas homepage.

De deuren van Extrema Glitter&Industry gaan om 21.00 uur open en vanaf dan is het tien uur feest! Artiesten als Victor Coral, Audio Bullys, Bart Skils, Remy en British Murder Boys (Surgeon & Regis) staan vrij vroeg op de avond gepland om de sfeer meteen te zetten.

Verder is er gedurende het hele feest ruim gelegenheid om heerlijk Italiaans te eten in het G&I Diner Caf en kan er gepind worden. Voor meer info over openbaar vervoer en andere zaken omtrent het event wordt verwezen naar Extrema.nl.

Extrema heeft de Early Bird Actie bedacht voor onder anderen de mensen die deze keer niet op tijd kaarten hebben gekocht. In de maand januari van 2006 krijg je namelijk de Extrema Outdoor 2005-dvd gratis als je dan al een ticket voor Extrema Outdoor 2006 koopt. Het dancefestival vindt plaats op zaterdag 15 juli 2006.

De dvd bevat onder meer registraties van en interviews met Outdoor-artiesten als Freestylers, Benny Rodrigues, Green Velvet, Michel de Hey, Danny Howells, David Guetta en Flash Republic. De Extrema Outdoor-tickets inclusief dvd zijn alleen online verkrijgbaar via het e-ticketingssysteem op Extrema.nl en zolang de voorraad strekt natuurlijk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws