HARDCORE4LIFE is terug!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

... en keert n van de meest gewaardeerde hardcorefeesten na meer dan een half jaar afwezigheid terug. Locatie is ook dit keer weer club Tropicana in Rotterdam waar in het ruim vierjarig bestaan van Hardcore4Life inmiddels heel wat memorabele edities zijn gehouden!

Zoals de vaste bezoekers van Hardcore4Life gewend zijn, is er ook dit keer weer een top line up geprogrammeerd voor de twee zalen. Zo staan in de grote zaal gerenommeerde artiesten als Outblast, The Viper, Endymion en Neophy. Ook heeft B2S een plaats ingeruimd voor de nieuwe generatie hardcore-artiesten als Mindustries en Partyraiser. Vanuit Itali laat de organisatie DJ Bike overkomen. Deze topper is onder andere verantwoordelijk voor de Noize Suppressor live act. Last but not least zal ook Paul Elstak van de partij zijn: hij treedt op met zijn Offensive live act . Zoals gebruikelijk op Hardcore4Life host MC Ruffian het feest.

In de Early Area staan tijdens Hardcore4Life voornamelijk djs die midden jaren negentig al erg succesvol waren. Zij zullen het publiek gaan vermaken met de grootste klappers uit die tijd. Van artiesten als Vince, Distortion en Gizmo mag je veel eigen werk verwachten en zij zullen ook zeker de grootste hits van o.a. Rotterdam records, Babyboom en Megarave Records de revue laten passeren. Voor het eerst tijdens Hardcore4Life zal Mad-E-Fact zijn opwachting maken. Mad-E-Fact is de grote man achter G-town Madness en daarnaast ook verantwoordelijk voor de megahit The Hustle. Verder zal Dr. Rude wederom laten zien waarom ze hem de specialist in Early Hardcore noemen. Host is hier niemand minder dan MC Da Mouth of Madness.

LET OP: in 2006 zal Hardcore4Life Tropicana slechts eenmaal aandoen. Des te meer reden om er voor te zorgen dat je er tijdens deze editie bij bent!

Line up:

PRESENT AREA

MC RUFFIAN, OUTBLAST, MINDUSTRIES, THE VIPER, BIKE (IT), ENDYMION, OFFENSIVE LIVE, NEOPHYTE, PARTYRAISER

EARLY AREA
MC DA MOUTH OF MADNESS, VINCE, PAUL ELSTAK, DISTORTION, DR. RUDE, GIZMO, MAD-E-FACT

Kaarten kosten in de voorverkoop 18 euro (exclusief fee). De voorverkoop is inmiddels begonnen via www.ticketonline.nl en via de verkooppunten van Ticketbox en de Free Record shops. Meer informatie over het feest kan je vinden op de website van b2s: www.b2s.nl

5 YEARS B2S
Het weekend van vrijdag 24 en zaterdag 25 maart zal in het teken staan van het 5-jarig jubileum van de Rotterdamse partyorganisatie B2S. Vanzelfsprekend zal Outland de locatie zijn waar het feest gevierd zal worden. De vrijdag zal in het teken staan van (alle soorten) Hardcore, Early Rave en Oldschool. De zaterdag is voorbehouden aan Hardstyle, Jump en de overige stevige housestromingen. B2S zal hiervoor alle djs uitnodigen die ooit op een B2S feest hebben gedraaid. Hierdoor zal de langste line up allertijden ontstaan! Wie er allemaal een plaatje zullen gaan draaien, merk je op de avond zelf. B2S belooft dat het een legendarisch feest gaat worden! Kaarten voor de jubileumvrijdag kosten 10 euro en zijn aan de deur van Outland verkrijgbaar.

Wie jarig is trakteert, luidt het gezegde. Dit gaat natuurlijk ook voor B2S op. Om ervoor te zorgen dat de vaste bezoeker van B2S hardcorefeesten zeker de jubileumvrijdag kan bezoeken, zal er een speciale voorverkoop plaatsvinden tijden de Hardcore4Life van 4 februari. Je betaalt dan het jubileumtarief van 5 euro per kaartje. Spelregel is wel dat per bezoeker - en op vertoon van een geldig entreebewijs - maximaal 2 kaartjes voor de jubileumvrijdag in Outland gekocht kunnen worden.

Meer informatie over het jubileum weekend volgt spoedig. Houd de B2Swebsite hiervoor goed in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws