Club K.U.D

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Club K.U.D. editie 2 betekent: meer muziek, meer mode, meer lifestyle, meer dansen n een grotere bek

Muziek: Club K.U.D. brengt gedurfde muziek. Funky, Retro, Eclectic, Soulfull House (FRESH). Zeer gevarieerd, dus: voetjes van de vloer. Voor de komende editie staan CLUB K.U.D-resident Roger Alma en mix-maestro DJ Kriss-One op het programma.

Mode: Club K.U.D. biedt jonge ontwerpers de mogelijkheid om hun collecties te showen. Dit kan variren van streetwear tot hippe vintage kleding. Op de tweede editie van Club K.U.D presenteert de jonge ontwerper Sander Ligthart zijn ontwerpen. Zijn stijl is te omschrijven als jong en dynamisch, met diverse internationale invloeden. Ook gaat Sneakershop Re-Issue voor deze editie een modeshow verzorgen. Niet zomaar een modeshow, een vette sneakermodeshow!



Lifestyle: Club K.U.D. associeert zich graag met lifestyle en probeert iedere editie weer nieuwe trends en hippe uitingen te showen. Diva Kappers gaat de laatste trends op het gebied van haarmode laten zien. Ook de bezoekers kunnen zich de laatste haartrends aan laten meten, geheel gratis! Daarnaast gaat Bikestore Spokes komende clubavond invulling geven aan het element lifestyle. Waarbij de afgelopen editie in het teken stond van een enkele vette eyecatcher, gaan er op 9 december meerdere modellen geshowd worden. Dit gaan natuurlijk de nieuwste uitingen zijn op het gebied van deze bikes, dat is logisch!

Dansen: Club K.U.D. gaat ook deze editie rocken met danseressen. Deze chicks zorgen voor een vrolijke en energieke invulling van de avond. Maar eej. jij komt toch zelf ook om te dansen?!!

Een grote bek: Club K.U.D. zegt hier ben ik, met een vette knipoog. Jonge mensen moeten een grote bek hebben om gezien en opgemerkt te worden. Club K.U.D moedigt iedereen aan zich te laten zien en horen. Dus uhh, Komt U Dansen?

Club K.U.D in Uitstad, 9 december, Korte Heuvel 8, Tilburg.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws