Lovepotion in Club NL

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op vrijdag 4 november aanstaande vullen theatrale acts de avond onder muzikale begeleiding van DJ Mary Sol. Bezoekers worden verrast met drie uitdagende modeshows geheel in de stijl van verleiding, met mysterieuze dames van lingerielijn Der Kommissar. Een sexy Martini cocktail bij binnenkomst zorgt voor de nodige prikkelende sensatie die bij deze avond hoort. Wil jij je decadent laten verleiden?

Deze Lovepotion staat in het teken van stijl.... de stijl van verleiding. Dit is ook te zien tijdens de modeperformances Raw as raw can be, Ultra glam chique chiks, & Sophisticated nude. Als openingsacts van de avond zorgt de plaaggrage tweeling Contanze & Camila voor spanning en verwarring die de hele avond voelbaar blijft. Gekleed in duizelingwekkende crinolines en imponerend hoge pruiken, fluisteren zij de bezoekers bij binnenkomst verleidelijke voorstellen in het oor.



Der Kommissar
De lingerie en accessoirelijn van Der Kommissar komt met een zeer uitgebreide collectie die aansluit bij de verschillende stemmingen van de vrouw. Deze collectie wordt op Lovepotion getoond en is gebaseerd op acht oergevoelens van vrouwen; romantisch, volgend, passioneel, dramatisch, narcistisch, intutief mysterieus, manipulatief en dwingend. Deze gevoelens refereren aan de karaktereigenschappen van de godinnen van verleiding. Alle producten zijn van Nederlands makelij en handgemaakt, en zijn verkrijgbaar in een beperkte (soms genummerde) oplage.

Lovepotion
De dames achter Cees Productions, CEline Brill en ESter van Vreden waren van mening dat het uitgaan in Amsterdam wel wat spannender mocht en dus toe was aan vernieuwing. Zo ontstond het concept Lovepotion, een bijzondere avond in de highend Club NL in Amsterdam. Dit was n jaar geleden en inmiddels timmeren zij met succes flink aan de weg. D.J.s als 100% Isis, DJ Cellie en Paul Jay hebben eerder tijdens Lovepotion hun muzikale kunsten vertoond. Ieder avond is verassend en totaal verschillend van opzet waarbij originaliteit en intimiteit voorop staan. Varirend van muzikale live optredens tot een sensuele tangoact of de Oesterman die op iedereen op eigenzinnige wijze trakteert op een verse lustopwekkende oester. Lovepotion betovert!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws