Monitor Dancefloor Fillers

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

...die onder andere verantwoordelijk waren voor het verassende concept Freak Show op afgelopen Ouderjaarsavond in The Power Zone. Zij kregen de Audio Bullys naar Nederland en zetten zo een legendarische editie neer, met recht BANG BANG.

Het duo bewees met Monitor de afgelopen edities dat het puur om de muziek gaat, deze editie van Monitor hebben de djs dan ook weer een duidelijke richtlijn gekregen. Keep the dancefloor Filled met de beste knallers. Achter de draaitafels staan deze keer Victor Coral, D-Rashid en Marcella: het belooft dus een lekker avondje uit te worden, die bol gaat staan van moddervette grooves en latino techhouse van de bovenste plank!

Deur prijs 15 euro maar niet voor jou! De eerste 100 bezoekers hebben gratis entree en of dat nog niet genoeg is geven we ook nog 5x2 gastenlijstplekken weg ivm het lustrum. Dus kom op tijd of stuur een mailtje naar [email]info@thepowerzone.nl[/email] voor gastenlijst plekken zit jij bij de eerste 5 dan sta je er op!

Het begon voor D-Rashid met residencies in 'Sinners in Heaven' en 'Club Raffles'. Ondertussen werd hij steeds meer gegrepen door de soul die latin house in zich heeft. Daar heeft hij zich nu dan ook aan gewijd. En hij mag daarom met recht een van de experts op het gebied van Latin House genoemd worden! Niet voor niets reist hij tegenwoordig stad en land af!

Victor Coral heeft al een lange tijd niet zijn kunsten vertoond in de Power Zone. Nu is hij terug en neem van ons aan dat het dak eraf zal gaan, want in de tussentijd heeft hij natuurlijk niet stilgezeten; sterker nog, hij was iedere keer volgeboekt wanneer we hem uit wilden nodigen!

Marcella was kort geleden te bewonderen in de Winkel van Sinkel, en nu is het de beurt aan de Power Zone! Deze jongedame verstaat haar vak zoals weinigen dat doen; ze is eigenzinnig en kan de sfeer op een feest perfect aanvoelen en daar haar set op aanpassen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws