FCK Monday (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Residents Marquis le Roi en Little Tim zullen dit maar worden bijgestaan door niemand minder dan Benny Rodrigues (Now & Wow).

Benny Rodrigues is momenteel een van de meest favoriete DJs die Nederland kent. Met zijn maandelijkse residenties in o.a. Now & Wow, Winkel van Sinkel, Powerzone etc weet hij menig bezoeker ieder weekend in extase te brengen. Daarnaast is er afgelopen zomer geen festival geweest waar Benny niet heeft gestaan.

Zijn sound is zeer divers, van Detroit naar Chicago naar de welbekende Philadelphia acid sound of minimale house in combinatie met een vleugje electro. Een ding staat vast, waar Benny draait is het feest!



Ditmaal zal ook de bovenzaal geopend zijn. Addit2fast zal een eclectische set ten gehore brengen. Hip hop, soul, classics, alle stijlen zullen hier de revu passeren.

Gedurende de avond (19.00 - 01.00 uur) staan gezelligheid, muziek en lifestyle centraal. Heb je zin om de zondag lekker ongedwongen en samen met je vrienden in stijl af te sluiten zorg dan dat jij erbij bent!

FCK Monday
Wanneer: 30 oktober 2005
Waar: Club One Four, Prinsegracht 14, Den Haag
Wie: Benny Rodrigues, Marquis le Roi, Little Tim, Addit2fast
Entree: 6,-


Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws