Superstijl

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De tijd van de donkere dagen, kale bomen en griep, er is geen ontkomen aan. Het zoeken naar die spaarzame lichtpuntjes kan weer beginnen. Zaterdag 22 oktober dient er zich n aan. Superstijl, de avond waarbij het publiek gewapend met het Superstijlbarcode-stemcertificaat om de 20 minuten kiest uit 3 muziekstijlen keert terug in Amsterdam na een druk internationaal festivalseizoen. Ditmaal zal Het Ketelhuis, dat zich op dit moment huisvest in het voormalige Club de Ville, als unieke locatie plaats bieden aan Superstijl.

Superstijl legt de verantwoordelijkheid voor het succes van de avond volledig in de handen van het publiek. Letterlijk en figuurlijk. Bij binnenkomst ontvang je namelijk de unieke Superstijl-barcodestemcertificaten. Vanaf dat moment is er geen weg meer terug. Elke 10-20 minuten is aan het publiek de keuze welke stijl er wordt gedraaid. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Haal je certificaat over de scanner en wordt het Klassefeestje 1996 (nostalgie voor twintigers) of gaan we gewoon Knallen! (nog n keer alles uit de kast)? Misschien probeer je het liever nog een keer bij de Roxy 1993 (Sorry, vanavond alleen voor leden), f kies je 10 minuten voor het ultieme genot: Superstil(ssst)? Superstijl is democratie op de dansvloer, de meeste stemmen gelden.



Voor die personen die de eerste editie van Superstijl bij het Westergastterras hebben moeten missen, volgt nu een korte sfeerimpressie.

Superstijl schrijft geschiedenis! Eerste dubbelklapper van Amsterdam is een feit: om en om 90s Alternative en Old Skool Rap

Telefoontje van Eddie de Clercq geeft definitieve doorslag: Club Roxy 1992 wint met miniem verschil van 90s Megadance (sorry Ray en Anita)

Verslagen Elvis verlaat teneergeslagen het gebouw. Michael Jackson kijkt nog eens goed in de spiegel. 80s disco funk triomfeert

Turn up the Bass (house volgens Arcade) maakt belofte volledig waar. Bobby Brown vraagt zich af waarom we toch zo wreed zijn geweest en zoekt troost bij Chiel Montagne.

Superstijl Madness: Electroclash laat Ska/Rocksteady one step behind!

Klassefeestje 1985.. Buddy Holly keert zich om in zn graf. Chuck Berry wilde alleen het volgende kwijt: Vroegah had ju geen drempels alleen kuiluh

Mokum meets Rotterdam Termination Source: 1991 Oldstyle laat geen plaats voor singels

Met een overgrote meerderheid van stemmen sprak het publiek: Knallen. Het Westergasterras sprak een onaangekondigd veto uit. Het bleef nog lang superstil..



Showtime: 2300 0500 uur
Prijs: 10,-
Locatie: Het Ketelhuis, Haarlemmerweg 8-10 (Westergasterrein), Adam
WWW: www.superstijl.nl en www.ketelhuis.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws