Helemaal lyrisch van jou (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ben je wel eens gek geweest op iemand? Zo gek dat je jezelf drie keer in de spiegel checkt voordat je uitgaat, je in de club steeds om je heen kijkt op zoek naar die ene persoon met wie jij wil dansen en je elke aanraking van hem of haar al een feestje op zich vindt? Dan was je niet gek op iemand, dan was je lyrisch!

Lyrisch weet net als jij hoe leuk dat eigenlijk is. Dat gevoel moet je minstens 1 keer per maand hebben. Daarom gaat Lyrisch jou dat gevoel elke tweede zondag van de maand geven. In de Sinners, al vanaf 9 oktober. Als voorspel krijg je deze avond lustopwekkers als champagne en chocolade Maar DJs als Jaziah, Irwan, Gregor Salto, Don Diablo, Mea-Culpa en vele anderen zorgen de komende maanden voor het hoogtepunt.



Net als het succesvolle broertje Fte, wat voor de zomer plaats vond in Sinners, draait het bij Lyrisch! om de gezelligheid, afwisselende muziek en relaxed feest vieren waar een goede sfeer centraal staat. Een feestje om juist bij te komen van het weekend!

Je zult lyrisch! naar huis toe gaan, let maar op. Mocht je er na deze avond nog geen genoeg van hebben gehad, dan zul je 13 november weer net zo wild en enthousiast gemaakt worden met Gregor Salto, Jaziah en Mea-Culpa. Helemaal lyrisch! dus.

Check vooral: www.lyrisch.net voor meer info!


Naam feest: Lyrisch!
Datum: 09/10/2005
Lokatie: Sinners (Wagenstraat 7-9, Amsterdam)
Tijd: 19:00 01:00
Entree: 10,-
Lineup: Jaziah vs Irwan (B2B), Mea-Culpa

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws