Stonebridge lanceert debuutalbum

Partyscene Redactie | 23 september 2005
headlines

stonebrige

Onlangs heeft de sympathieke dj/producer Stonebridge zijn debuut album Can’t Get Enough wereldwijd uitgebracht. In landen als Italië, Engeland, Spanje, Zuid Afrika, Taiwan, Australië, Polen, Oekraïne en Bulgarije doet het album het erg goed in de charts. De eerste single Put’Em High kwam zelfs op de zesde plaats binnen in de UK Top 40 en bleef daar maar liefst vijf weken staan. De tweede single Take Me Away haalde de negende plek en deed het ook erg goed in de clubs. In November brent hij op zijn eigen label Stoney Boy de cd Arabian Night uit in samenwerking met de Hollandse housemeester Olav Basoski.

Ook als remixer is hij een zeer gevraagd man. Zijn grote doorbraak heeft hij immers te danken aan de bewerking van de single Show me Love van Robin S, een gigantische wereldwijde clubhit die ondertussen de classic status bereikt heeft. Missy Elliot, David Morales, Praful, Atlantic Soul en Robbie Rivera stonden al in de rij voor een groovy bewerking van hun singles.

Afgelopen zomer draaide hij op Dancevalley, waarvoor hij ook de compilatie Sunrise samenstelde en mixte. Tijdens het ADE is hij eindelijk weer eens in Nederland te bewonderen, en wel op 29 oktober in de Panama. Daar zal hij de laatste releases van zijn Stoneyboy label laten horen, en met zijn eigen nieuwste producties de dansvloer laten zweten!

Zijn agenda voor de komende maanden:

01 oktober: Squandal Ul/Katowice (Poland)
08 oktober: Egg/London (UK)
15 oktober: Deja Vu/Hull (UK)
29 oktober: Panama/Amsterdam (NL)
04 november: Zouk/Kuala Lumpur (Malaysia)
05 november: Baby Face/Shanghai (China)
12 november: D Club/Lausanne (CH)
19 november: L'America/Cardiff (Wales)
25 november: Kissdafunk/Leeds (UK)
26 november: Twisted Elegance/Manchester (UK)
03 november: The Warfield/San Francisco (USA

Voor meer informatie, check www.stoneyboy.com and www.cantgetenough.net

{@module=networkRelated id="86684" title=" Stonebridge lanceert debuutalbum " tags=""}

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws