Loveparade USA

Partyscene Redactie | 21 september 2005
headlines

loveparadesf

Komende zaterdag tweede editie van Amerikaanse liefdesparade

Ontstaan in 1989 in Berlijn is de Loveparade in Europa al jaren een begrip. Helaas is de Duitse editie sinds enkele jaren afgelast, maar aanstaande zaterdag vindt in San Francisco alweer de tweede Amerikaanse editie van dit spektakel plaats. Vele artiesten van ‘the old continent’ zijn hier uiteraard bij bij aanwezig. In Europa is dance namelijk iets populairder en gemeengoed dan in de Verenigde Staten. Het house virus verspreidt zich echter langzaam maar zeker, mede dankzij dit soort feesten en de jaarlijkse WMC’s.

In een van de meest Europese steden van Amerika zal Nederland o.a. worden  vertegenwoordigd door Ferry Corsten en de officiële opening van de nieuwste Supperclub locatie. Verder draaien op de verschillende trucks onder meer Carl Cox, Paul van Dijk, Crystal Method, DJ Dan, Lee Coombs en Goldie.

Het feest wordt dit jaar uitgebreid met een hele Love Week, en er worden rond de 60.000 ravers verwacht. Op de verschillende afterparties draaien o.a. Jamie Anderson en Terry Francis. Meer informatie vind je op www.loveparadesf.org.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws