T-Dansant in Krasnapolsky

Partyscene Redactie | 14 september 2005
headlines

axwell

Na een geslaagde tiende verjaardag is het alweer tijd voor het volgende Loveland feest.

Deze keer wordt wederom Grand Hotel Krasnapolsky in hartje Amsterdam met een bezoek vereerd. In dit vijf sterren hotel zullen op zondag 2 oktober de bezoekers getracteerd worden op een muzikaal en culinair hoogstandje. In de Grand Ballroom zal de Zweedse dj/producer Axwell eindelijk zijn langverwachte optreden verzorgen. Uiteraard ontbreken residents Godard, Marnix en Roog niet in deze luxe en klassieke zaal.

In de Wintergarden zal Chuckie zijn Loveland debuut maken. Deze eclectische DJ, die onlangs nog bij de Elite Modellook afterparty de zaal helemaal los kreeg, zal een speciale T-Dansant set afleveren. Verwacht het onverwachtse! Sander Hucke zal het “Glazen Paleis” opwarmen. En als je van een gokje houdt kan je in de kleine zaal onder begeleiding van professionals deelnemen aan een snelcursus poker. Eén ding is dus zeker: op deze 32ste editie van T-Dansant wordt het weer "decadent genieten"!

De kaartverkoop voor deze sfeervolle T-Dansant is van start gegaan op donderdag 8 september. Kaarten zijn te koop voor 28 euro (ex fee) en te verkrijgen bij Outland Records,Restaurant Kitsch en Spoiled in Amsterdam. In Haarlem zijn de voorverkoop adressen bijZoë Fashion en Restaurant Pieck.Viawww.beep.nlkunnen de tickets on-line besteld worden. Let op: Clubwearhouse is geen voorverkoopadres meer. Of log hier in op partyscene en win een van de gastenlijstpleken! Zie http://www.loveland.nl voor meer achtergrondinformatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws