Renaissance presents Nic Fanciulli cd release (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het prestigieuze platenlabel Renaissance doet op 23 september Panama aan voor de wereldwijde lancering van de nieuwe dubbel-cd van Nic Fanciulli.

Het Britse label Renaissance heeft een enorme reputatie opgebouwd als het gaat om kwaliteitsdance met een progressive inslag. Niet alleen bracht het label enorm veel werk uit van topdjs als Sasha, John Digweed en Dave Seaman; ook is het als uitgaansmerk over de hele wereld bekend met clubnights in de meest vooraanstaande clubs. Zo is Renaissance al jaren een vaste waarde in de Pacha op Ibiza en in The Cross in Londen. Nu komt Renaissance naar Panama voor de eerste release van Nic Fanciulli via het label.

Alom wordt Nic Fanciulli omschreven als het grote talent van dit moment. Het Britse magazine I-DJ schreef zelfs dat hij The hottest property in dance is. Hij bracht eerder werk uit onder de namen Skylark en Buick Project. Op zn nieuwe mixalbum, waarvoor hij naar Panama komt, laat hij horen waarom de verwachtingen zo hoog gespannen zijn bij deze 24 jarige Engelsman uit Maidtown, Kent. Hij mixt hier bijvoorbeeld materiaal van Basement Jaxx, Cosmos en Sandy Rivera samen tot een spannende botsing van geluid. Feitelijk draait de getalenteerde Fanciulli dwars door alle lagen van house heen en precies dat maakt hem zo spannend.



Naast Fanciulli komt op deze bijzondere Renaissance nacht ook Luke Chable naar Panama. Deze Amerikaan is al flink wat samenwerkingsverbanden aangegaan met uiteenlopende artiesten zoals Phil K, Ivan Gough, Austin Leeds, Martin Accorsi, Nubreed, PQM en Cass. Ook is hij een actief remixer die op 23-jarige leeftijd prima mee kan komen met al langer gevestigde namen.

In de studio van Panama maakt 365mag.com het feest af. Zij vaardigen Paul Sparkes en Vortex af. Van Sparkes kan een uplifting mix vol proggy breaks en electronica verwacht worden. Speciale gast Vortex, een van de vaste gasten tijdens de Earth avonden, doet het met electro, minimal en progressive.

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws