Première Hey DJ

Partyscene Redactie | 8 september 2005
headlines

dj

Op 28 september vindt in de Amsterdamse Escape de wereldpremière plaats van ‘Hey DJ’.

We hebben eerder al bericht over het reilen en zeilen omtrent de film ‘Hey DJ’ en nu is het dan echt zo ver. De film is af en op woensdag 28 september vindt de officiële wereldpremière plaats in de Escape in Amsterdam. Daarbij zijn onder meer de hoofdrolspelers John London en Charlotte Lewis aanwezig.

Onlangs draaide de film ‘It’s All Gone Pete Tong’, over de dove dj Frankie Wilde, ook al in de bioscopen en nu komt er dus nog zo’n film bij. ‘Hey DJ’ gaat over het chaotische liefdesleven en de bliksemcarrière van DJ Hound Dog (John London). Hij staat aan het begin van zijn loopbaan als dj en probeert het te gaan maken in de clubscene. Met goede adviezen van top dj’s als Carl Cox, Ferry Corsten, Tiësto en (daar is ie weer) Pete Tong weet hij het uiteindelijk te schoppen tot een echte ster. Om het allemaal een echt karakter te geven is de film opgenomen in feestparadijzen Ibiza en Miami.

heydj

Er is echter meer dan alleen de vertoning van de film. Na de voorstelling wordt namelijk ook de winnaar bekend gemaakt van de ‘Hey DJ’ contest. Iedereen kon ‘Open Your Mind’, het thema van de film, remixen en inzenden. Uit alle inzendingen wordt de beste remix gekozen en de betreffende remixer mag zijn track laten horen op het podium van de Escape. Ook wordt die remix uitgebracht op 12” Inch en komt het nummer op de soundtrack van ‘Hey DJ’ te staan. Dat is nog niet alles. De avond wordt afgesloten met een knetterend feest. Spankox, Gregor Salto, Marco V en Junior Jack komen je hun grooves voorschotelen. Het hele festijn begint om 20.15 uur.  

Kaarten voor de première kosten 20 euro ex fee en VIP kaarten kosten 75 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar bij AUB, De Kroon en Beep.

Kijk voor meer info op www.heydjthemovie.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws