Billy vs Benny

Partyscene Redactie | 6 september 2005
headlines

BillyBenny

De Power Zone in Amsterdam is zaterdag het toneel van de knallende en pompende technobeats van de Britse Billy Nasty en de Nederlandse Benny Rodrigues. Oud vs nieuw zeg maar. De twee hebben hun beste technoplaten ingepakt en zullen de hele nacht lang back2back draaien. Met drie draaitafels, twee cd spelers, een mixer en een fikse portie techno zullen de twee je laten doordansen tot in de vroege uurtjes.

Billy Nasty is al meer dan tien jaar een druk bezette dj en is te beschouwen als een van de pioniers binnen de technoscene. Met zijn eigen label Tortured Records was hij een springplank voor artiesten als Valentino Kanzyani, Marco Carola en Umek en Billy is nog steeds een van de meest gevraagde dj's ter wereld. Een oude rot in het vak dus. Zet die tegenover nieuwkomer Benny Rodrigues, die overigens ook alweer zijn sporen in het Nederlandse clubcircuit heeft verdiend, en het kan niet anders dan een interessante combinatie worden. Funky techno vs hardere techno en electro vs house. Aangezien Benny het afgelopen jaar ook vaak in de studio gebivakkeerd heeft, kun je maar zo ook nog wat eigen materiaal verwachten.

Er is niet alleen muziek, maar ook een hoop ander vertier. Zo is er een peepshow, een Oost-Duitse massagesalon, kun je jezelf laten airbrushen en is er ook voldoende voedsel om de lange nacht mee door te komen.

24 Hour Party People
Zaterdag 10 september, Power Zone, Amsterdam
Van 23.00 tot 05.00 uur
Kaarten kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Kijk voor meer info op scherm="nieuw">www.fcamusic.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws