Sjans \'m erin!

Partyscene Redactie | 3 augustus 2006
headlines

Op zondag 3 september is het weer tijd voor de 3e editie van Sjans 'm ErinDit jaar vlak bij Den Haag..

jump

Voor de derde keer alweer ‘Sjans ‘m Erin’! De wedstrijd die voor zowel deelnemer als bezoeker een belevenis is. Dit jaar zal het plaatsvinden op het strand van het dorpje Ter Heijde gelegen ten zuiden van Den Haag.

Een dag vol spanning, lol en sensatie.Ter strand, ter zee en in het zonnetje. De skaters rijden met een noodgang van een schans naar beneden en vliegen door de lucht richting een bak met water. Het Baywatch team is natuurlijk aanwezig om de rijders uit het water te redden. Om het geheel compleet te maken zijn er Dj’s die voor non-stop muziek zorgen op het strand.

Er is een lekkere prijzenpot te winnen, dus ben je een enigszins gestoorde skateboarder en wil je kans maken op 1000 EUR? Kom dan op zondag 3 september naar De Heijde, net ten zuiden van Den Haag.

Vorig jaar was het thema Hawaï een groot succes, dit jaar zal het thema ‘Oldskool’ zijn, met de verwachting op een even groot succes. Wees creatief en laat jouw interpretatie van ‘Oldskool’ zien op Sjans ‘m Erin 2006! Dit geldt natuurlijk voor de deelnemers, maar ook de bezoekers. Niks is te gek, alles mag!

Je kunt je inschrijven op de dag zelf vanaf 12.00, om 13.30 gaat de wedstijd beginnen.

Kijk voor meer info op www.indreams.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws