Rockit Open Air 2006

Partyscene Redactie | 2 augustus 2006
headlines

Rockit Open Air 2006Tekst: Frank Böhm

Hoe is alles verlopen?

Wij kijken met een tevreden gevoel terug op de tweede editie van Rockit Open Air. De sfeer was top. Projectmatig kan en moet er nog het één en ander verbeterd worden, maar het is ook pas de tweede editie.

Wat was er in jouw ogen top en wat kon er dan beter?

Top was de geweldige sfeer. Wij bedanken dan ook alle bezoekers voor de geweldige dag.

Wat beter kon: De pendelbussen 's ochtends vanuit Utrecht Centraal, meer horeca opslag in verband met de koeling. Natuurlijk moeten we groeien. Niet zozeer in bezoekersaantallen maar meer in de opzet.

Want hoeveel bezoekers waren er uiteindelijk?

Uiteindelijk was het uitverkocht. Dat is dus 10.000 bezoekers.

Rockit Open Air 2006Als je de fora leest zie je dat iedereen een top tijd heeft gehad. De enige minpunten leken het dure water (4,40) en dure eten (bijvoorbeeld 4,40 voor een patatje). Vind je deze kritiek terecht?

Ja en nee. Wat betreft het water konden bezoekers een beker water halen voor 1 munt. Net als bier en fris. Dat is overal zo. Daarnaast konden ze een fles water (dat is een halve liter) halen voor 2 munten. Verder waren er gratis waterpunten bij o.a. de wc's en stonden alle douches op het terrein open. Het patatje voor 2 munten kwam omdat wij drie dagen voor het evenement van cateraar veranderden en deze kon de extra grote puntzakjes die in eerste instantie bedoeld waren niet leveren. Wel werd het assortiment uitgebreid, waardoor er meer keus was.

Dus volgend jaar weer een Rockit Open Air?

Natuurlijk! En weer op de laatste zaterdag in juli, namelijk op zaterdag 28 juli 2007. En natuurlijk Free Your Mind op 2 juni 2007 haha!

www.fca.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws