Strand aan de Maas Rotterdam een groot succes

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Je kon er zien en gezien worden en er was voor iedereen wel iets te doen. Maar nu de zomer ten einde loopt verdwijnt ook het Strand aan de Maas. Op 4 september kon er voor de laatste dag genoten worden van zand, muziek, djs en lekker eten en drinken.

Hoewel de zomer door het KNMI bestempeld wordt als normaal, maar nat, kunnen we allemaal terug kijken op een paar wisselvallige zomermaanden. Met een hittegolf in juni waar de temperatuur steeg tot 34,7 graden en een van de natste augustus maanden sinds tijden met gemiddeld 82 mm neerslag. Toch was het op het Strand aan de Maas goed toeven. Maar liefst 300.000 bezoekers vonden hun weg naar het populaire stadsstrand en genoten van hapjes, drankjes en bijzondere specials. De zaterdag blijft de populairste dag voor een hapje op het terras en de Sizzling Snacks waren zeker favoriet. Als drankje koos men het liefst gewoon voor het welbekende biertje of een koel glas rose. Bij de cocktail bar werd de Caiparina Classica het vaakst besteld.

Iedereen zal zich de bijzondere specials nog kunnen herinneren. Michel de Hey werd het best bezocht, door zon 3.500 enthousiaste dance liefhebbers op de voet gevolgd door Ferry Corsten met ongeveer 3.000 bezoekers. En natuurlijk was daar de altijd populaire Salsa Beach waar door salsa liefhebbers uit heel Nederland werd genoten en gedanst.

Om op de hoogte te blijven van het programma kon iedereen terecht op www.strandaandemaas.nl. De site werd in totaal door zon 80.000 mensen bezocht, van jong tot oud, net als het gevarieerde publiek op het Strand. Ook brachten een aantal bekende mensen een bezoek aan het Strand, zoals Robert Doornbos, Hans Klok, Inge de Bruin en Kristie Boogerd. Met de specials op het Strand aan de Maas werden een aantal goede doelen gesteund. Zo konden het Astma Fonds, het Sophia kinderziekenhuis, de Daniel de Hoed kliniek en Right to Play een cheque in ontvangst nemen.

Al met al was het Strand aan de Maas 2005 succesvoller, drukker en gezelliger dan ooit. Een editie om niet snel te vergeten en dat zal ook niet gebeuren, want het Strand aan de Maas 2005 gaat in ieder geval de boeken in. dankzij een geslaagde Guiness Book of Records recordpoging voor de grootste citybeach workout en na zaterdag misschien de grootste en sterkste zandbrug ter wereld. Kom dus volgend jaar zeker weer kijken en genieten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws