B2S presenteert eerste editie van nieuw Jump concept: UP!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op zaterdag 12 november presenteert de organisatie daarom in de Rotterdamse club Tropicana de eerste editie van UP! . Tijdens dit Jumpstyle only evenement zal uiteraard de top van de Jumpscne acte de prsence geven.

B2S was de eerste organisator in Nederland die Jump een volwaardige eigen ruimte heeft gegeven op een feest. Het begon op Pussy Lounge waar veel internationale Jump-artiesten hun Nederlandse debuut maken. Tegelijkertijd hebben ook artiesten van eigen bodem hier van de Rotterdamse organisatie de kans gekregen hun Jump-draaikunsten te vertonen. B2S bekent niet zonder trots dat een aantal artiesten mede hierdoor zijn uitgegroeid tot grote namen die wekelijks in de bekende clubs en op de grootste feesten in Nederland terug te vinden zijn.

De grote zaal, Area 1, kent tijdens UP! een zeer gevarieerde Jump line-up. Hier zullen gevestigde namen als Bad Boyz, Balistic, Tony en Ruthless garant staan voor de opzwepende beats. Onze zuiderburen worden in deze zaal vertegenwoordigd door Coone en Furax. Ook Lobotomy Inc uit Frankrijk zal deze nacht in de grote zaal achter de draaitafels te vinden zijn. Dit is bijzonder omdat de populaire French Tek producer zelden in Nederland optreed. De artiesten worden vocaal bijgestaan door MC DV8.


Jump!

Area 2, de ornament zaal boven, wordt gehost door het Belgische nummer 1 Jumpstyle label Jumper records. Da Boy Tommy & Da Rick gaan hier samen met hun labelmaatjes de typische Jumper sound brengen. Ze hebben hiervoor artiesten als Steve Dexter, Massiv & The Rebel, Thunder Deejay, Marcky en Yves uitgenodigd. MC Villain is de host.

Tickets voor UP! kosten in de voorverkoop 18 euro en zijn vanaf 3 september verkrijgbaar via www.ticketonline.nl en vanaf 10 september bij alle verkooppunten van de Ticketbox en de Free Record shops. Voor meer info: www.b2s.nl


Algemene informatie:
Datum: Zaterdag 12 november 2005
Naam: UP#01
Locatie: Tropicana Rotterdam
Tijd: 22:00 06:00
Internet: www.b2s.nl

Line up:

[b]Area 1 : Sky High

Coone
Bad Boyz
Lobotomy Inc.
Balistic
Tony
Ruthless
Furax
Host: MC DV8

Area 2 : Hosted by Jumper Records
Steve Dexter
Da Boy Tommy & Da Rick
Massiv & The Rebel
Thunder Deejay
Marcky
Yves
Host: MC Villain

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws