Nieuwe editie True House Music in Club NOA

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na het succes van de laatste THM in Club NOA, zal deze locatie op 3 september 2005 wederom het toneel zijn van dit kwaliteitsconcept.

De keuze voor de locatie was niet moeilijk. Club NOA is nog altijd de hotspot van het Noorden en is inmiddels overgenomen door een nieuwe investeerder die er voor heeft gezorgd dat de Club een kleine metamorfose heeft ondergaan waardoor de club nu echt helemaal af is. Met een fantastisch verlichte dansvloer en een, voor Nederland, unieke led-wall zijn er nu ongekend veel mogelijkheden als het gaat om special effects!

De spits van deze avond zal worden afgebeten door Local Hero. Net als tijdens de vorige twee edities van THM zal dit rising talent van Nederlandse bodem zijn warme house klanken weer laten klinken. Matthieu Kraaymaat aka Local Hero heeft het afgelopen jaar reeds laten zien dat men nog niet van hem af is en zelfs nog veel van hem zal horen. Hij tekende al eerder voor 2 opwarmsessies tijdens THM in Arnhem en tijdens de laatste editie in Club NOA en is inmiddels een graag geziene gast op het strand van Bloomingdale.



Gedurende deze sensationele avond zal ook Victor Coral zijn opwachting maken! Victor heeft zich de afgelopen jaren al meerdere malen bewezen als het gaat om zijn draaikunsten. Zijn sets, die variren van deephouse tot uplifting, kunnen het best omschreven worden als extreem dansbaar. Mede daarom is het ook geen verrassing dat Ricky hem persoonlijk vroeg om de plaats behind the decks in te nemen en zo samen zorg te dragen voor een avond met veel muzikale hoogtepunten.

Als aanvulling op al dit True House geweld zal ook The Man On Drums Norman Soares zijn kunsten vertonen tijdens THM @ Club NOA. Deze percussie virtuoos heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de beste percussionisten van Nederland en heeft menig vrouwenhart sneller doen kloppen met zijn coole looks en zijn fantastische trommelkunsten! Norman Soares heeft in het verleden Club NOA al eerder doen ontploffen en dat gaat tijdens deze editie van True House Music ongetwijfeld weer gebeuren!

Tot slot de man van wie de naam onlosmakelijk verbonden is met True House Music; Ricky Rivaro. Zijn eerste eigen productie staat op het punt om gereleased te worden en dat terwijl zijn productie met Gregor Salto ook al erg hoge ogen gooit in zowel de nationale als internationale house scne. Ricky Rivaro: Mensen denken in eerste instantie bij het woord house altijd aan buitenlandse DJs als Roger Sanchez, Erick Morillo of Armand van Helden, maar men vergeet wel eens dat we in Nederland een aantal fantastische DJs en producers hebben rondlopen die minstens zo goed in staat zijn om de dansvloer te laten exploderen. True House Music gaat die pioniers van eigen bodem neerzetten als eveneens zulke grote sterren. We mogen best trots zijn op onze eigen sound! Zeker als je weet dat de Nederlandse house enorm aan populariteit wint in het buitenland en dan bedoel ik dus de echte housemuziek, niet de trance of techno. Je kunt op de True House Music avonden dan ook alleen maar Nederlandse toppers verwachten, djs die volledig dedicated met house bezig zijn! Dat Ricky Rivaros populariteit nog steeds toeneemt is afgelopen zomer wel gebleken tijdens zijn optredens op o.a. Kreta, Curacao en natuurlijk het strand van Bloemendaal.


True House Music / 3rd of september / From 23:00 till 05:00 / Club NOA

Line Up:

Ricky Rivaro
Victor Coral
Local Hero
Norman Soares (percussion)

Entrance: 10 Euro
www.club-noa.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws