Creëer je eigen ringtone op Lowlands

Partyscene Redactie | 19 augustus 2005
headlines

De Ringtone Society, een virtuele gemeenschap die zich verzet tegen de debilisering van ringtones, zal uit hun virtuele rol stappen dit weekend. Op het Lowlands festival staan ze met hun apparatuur klaar om bezoekers te verlossen van de kwade kikker en de ‘nokia tune’.

ring ringherinnert u zich deze nog (nog, nog, nog)

De Ringtone Society is opgezet met behulp van muzikanten als Michiel Borstlap (Soulvation) om originele, eigenzinnige en muzikale ringtones de wereld in te helpen. Niet uit commerciële overwegingen maar om ‘de wereld te bevrijden van belachelijke rintones’. Dit doen ze door muzikanten te vragen zich bij de society te voegen om hun eigen gecomponeerde ringtones te doneren.

lowlandsverlos je van irritante tunes: doe-het-zelf-tunes op lowlands.

Anyway, op Lowlands kun je dit ook doen: in het tot studio omgebouwde minilab op het Texelse Boys podium kun je een geheel eigen ringtone samenstellen. Van de muzikanten die op Lowlands spelen, wordt een stukje muziek opgenomen en gesampled. Van die samples, van bijvoorbeeld New Cool Collective, kun je weer je eigen unieke nummertje maken!

Voor het geld hoef je het niet te laten, tegen kostprijs, 0,90 eurocentjes, kun je de ringtone dezelfde dag nog downloaden.

www.ringtonesociety.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws