Yellow Claw betaalt tattoo's voor fans in eigen ADE Store

Wouter de Vink | 25 oktober 2016
events

Yellow Claw betaalt tattoo's in eigen ADE Store

Vanaf het afgelopen Amsterdam Dance Event zijn er weer een aantal Yellow Claw Family-members erbij gekomen. Tijdens het ADE was er namelijk een echte Yellow Claw Pop-Up Store! Naast het verkopen van vette merchandise, betaalde het dj-duo voor alle fans die een tattoo willen. Ja, je leest het goed: Yellow Claw betaalt je tattoo! Wij volgden Martijn, een echte fan die nu levenslang tot de Yellow Claw Family behoort. Check de video hieronder!

BEKIJK OOK: Dit was Hard Dance Event op ADE

In samenwerking met Hollywood Mark en Baskèts had deze ADE een heuze Yellow Claw-store. Hier konden fans niet alleen op de foto met de mannen van YC, maar de complete winkel was uitgedost in merchandise van onder andere Barong Family en Blood For Mercy. De echte die hards konden zich zelfs laten tattoeëren en Yellow Claw betaalde hiervoor de rekening. Hoe vet!

Yellow Claw betaalt tattoo's in eigen ADE Store

Het was de hele dag één en al drukte in de store op de Elandsgracht midden in Amsterdam. Naast de hordes aan fans, kwamen ook collega's Moksi, FeestDJRuud en nog vele andere dj's even langs. Er werd gefeest, gedronken, geshopt en dus getattoeërd.

Met dank aan de heren van Yellow Claw, Tattoo Shop Hollywood Mark en Baskèts Stores Amsterdam!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws