RUSH op Beachbop

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

RUSH is van de partij bij strandtent De Kust met s middags een laidback hiphop en funk, net zoals in de studio zaal tijdens de RUSH in Panama te horen is. Bij deze RUSH op Beachbop onder leiding van hiphop masters Mr. Wix en The Flexican. s Avonds wordt het tempo opgeschroefd en zal er als vanouds geknald worden met de house sounds van de enige echte Brian S. en Victor Coral.

Zoals gezegd gaat het s middags RUSHTUG. Speciale gast is Mr. Wix, een van de mensen die verantwoordelijk kan worden gehouden voor de hip hop golf die ons land de afgelopen jaren overspoeld heeft. Hij stond aan de basis van feesten als, STPDFRSH, Chocolate en Bassline. De bling bling hiphop van de afgelopen jaren geniet niet zijn voorkeur, maar dit neemt niet weg dat hits van tegenwoordig niet worden gedraaid. Ik draai ze op mijn manier. Diepgang en Wix zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zodra de avond in zal vallen zullen Brian S. en Victor Coral, de chief rockers van de RUSH crew, het stokje van Flex en Wix overnemen. De knallers van dit moment zullen afgewisseld worden met bekende anthems en krakers uit het verleden in een combi van fresh, dope en sexy shit.

Weer of geen weer
Weer of geen weer, het wordt sowieso goed toeven bij De Kust want er wordt een mooie circus tent geplaatst. Ook aan de rest van de aankleding wordt trouwens flink onder handen genomen om de boel nog een stuk gezelliger te maken tijdens dit leukste strandfeest van het jaar. Je bent van harte uitgenodigd!


RUSH @ De Kust @ Beachbop
Zondag 31 juli 2005
Strandtent De Kust, Bloemendaal
Met: Mr. Wix, The Flexican, Brian S. & Victor Coral
Vanaf: 16:00 uur
Toegang: 20,- (presale) of 22,50 (door)

Meer info:
www.chemistry.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws