Sensual in Lexion Venue

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Bij Sensual staan waarden als vrouwvriendelijkheid, passie en vooral uitvoerig genieten tijdens het stappen hoog in het vaandel. Dit in een erotische sfeer en waar net iets meer kan en mag dan elders. Sensual zal worden gehouden in de Lexion Venue te Westzaan en zal om de maand op de vierde vrijdag terugkeren.

Sensual is een event met regels en voorwaarden. Zo is de minimum leeftijd 21 jaar en zullen er geen mannen alleen worden toegelaten maar alleen stellen en single vrouwen. Op deze manier zal de vrouwvriendelijkheid extra benadrukt worden. Tevens wordt verwacht van de bezoekers dat zij zich houden aan de dresscode Hot & Sexy. Dress to impress' zal hierin de leidraad zijn. Bezoekers met Spijkerbroeken en/of sneakers worden NIET toegelaten. Aan de deur zullen 2 gastheren hierop toezien. Voor de mensen die het moeilijk vinden wat te bedenken heeft de organisatie op de website enkele voorbeelden geplaatst van geschikte outfits.



Wat betreft muzikale invulling van dit concept is er gekozen voor de muziekstroom disco, house & groove. Deze muziekstromingen zullen bijdragen aan de intimiteit die de organisatie voor ogen heeft.

Voor de aankleding en decoratie van het geheel is Avontuur Themavormgevers ingeschakeld. Dit bedrijf, gespecialiseerd in decoratie en vormgeving, heeft al diverse ervaringen met het aankleden van dance events. Zo hebben ze dit o.a. gedaan voor ID&T en Bacardi. Tevens zullen zij dit jaar op Dance Valley o.a. de Eurogroove, Renaissance, Armada & Main stage voorzien van passende en sfeervolle decoraties. (www.avontuur.net)

De voorverkoop van Sensual is inmiddels van start gegaan via de Ticketbox en de kaarten zijn online te bestellen. Let wel op, toegang wordt enkel verleend aan vrouwen alln en stellen. Homoseksuele stellen zijn uiteraard ook welkom.


Sensual grand opening
Vrijdag 25 november 2005
Locatie: Lexion Venue te Westzaan
Open van 22.00 tot 04.00
Entree: 15,- (vrouw alln) en 30,- (stellen) ex. Fee
Voorverkoop via Ticketbox (www.ticketbox.nl)
Dresscode: HOT and Sexy (zie website voor uitleg en voorbeelden)

Meer info: www.clubsensual.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws