Summer Extravaganza Zaterdag 20 augustus

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Maar het is wel even het heetste en extravagantste indoor zomerfeestje van deze zomer! Met de beste en hotste djs van het moment. Summer Extravaganza gaat hot, sweaty en steamy worden!

Met Gregor Salto, Mike van Loon en Jip de Luxe programmeert Summer Extravaganza de perfecte zomer line-up! Deze drie djs weten als geen ander een zomerse house-vibe te creren. Gregor Salto is op het ogenblik the man of the moment. Met zijn aaneenschakeling van hits en boekingen op feesten als
Barcadi Bat Beats, Latin Village en Sneakerz heeft hij in korte tijd een gigantisch groot publiek voor zich weten te winnen. Mike van Loon is al geruime tijd een bekend gezicht in Nederland en ver daarbuiten.

Grote bekendheid kreeg hij met zijn residency voor het wereldberoemde Hed Kandi label. Hiervoor reisde Mike heel de wereld over. Sinds kort is Mike van Loon niet meer werkzaam voor Hed Kandi. Hij gaat zich samen met Hed Kandi oprichter Mark Doyle volledig richten op hun nieuwe label Tokyo Project. Jip de Luxe behoeft eigenlijk geen nadere toelichting. Al jaren is hij een van de meest gevraagde djs in Rotterdam en omstreken. Als n van de weinige plaatjesdraaiers heeft hij in alle Rotterdamse clubs gedraaid. Zo was hij resident in Now & Wow, draaide de sterren van de hemel in Nighttown en zette meerdere malen zowel Las Palmas, Off Corso als de Thalia Lounge volledig op zijn kop.



Wat is er nog meer zo bijzonder aan dit feestje dan? Het entertainment en de decoratie! Het entertainment wordt verzorgd door Bitches on Speed. Dit beruchte meidengroepje performed maandelijks o.a. op Sneakerz, Housequake en de beruchte Betty Ford en Hotel California feesten. De spectaculaire decoratie
wordt gedaan door Beeldspraak. Zij zijn onder andere bekend van de decoratie van MTC, Discothque en de Betty Ford Clinic.

Off Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kan dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Thalia Lounge en Now & Wow, handhaaft Off Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Entreekaarten zijn in de voorverkoop te krijgen voor slechts een vooroorlogse 8,00. Via www.voorverkoop.net zelfs voor een schamele 6,00. Ja, je leest het goed. Slechts 6 euro! Geen geld voor dit swingende zomerfeestje! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Basic Beat in Rotterdam, Magik in Breda en Rhythm Import in Den Haag.

Kortom; zet zaterdag 20 augustus met dikke vette letters in je agenda, zoek t.z.t. je meeste sexy en flitsende outfit uit en ga compleet uit je dak op het heetste en extravagantste zomerfeestje dat je deze zomer tegenkomt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws