Sneakers uit, slippers aan: strandfeesten!

Partyscene Redactie | 7 juli 2005
headlines

Sneakers uit, slippers aan: waar gaan we heen deze maand?

Girls love DJ’s

Natuurlijk houden meisjes van de dj, zolang de dj lekkere plaatjes draait.. Check zaterdag 9 juli of de dj’s ‘loveable’ zijn bij De Republiek. Om je te plezieren zijn er onder andere: Marcella, Jaziah, Mr Wix, Tom Trago, Fedde le Grand, Ruby Wax & the Missink Links, the Fabulous Turntable Orchestra en , jawel meisjes: the Dudes.

En verder natuurlijk, de zee, de zon, de drankjes, de vrouwen én de mannen..

Girls love DJ’s, Republiek, Zeeweg 1, Bloemendaal, van 16:00 tot middernacht, vrij entree.

foto girlslovedjs

Sneakerz

Zondag 10 juli is het weer tijd voor de strandeditie van Sneakerz. Heb je zaterdagavond het feest in Panama gemist? Iedere andere zondag, tot en met augustus, kun je de slipperz versie proberen in BLM 9 in Bloemendaal aan Zee. Maandag weer vroeg uit de veren? Geen probleem, de feesten starten al om 16:00 uur en gaan door tot middernacht. In de line-up onder andere: dj’s Billy de Klit en Gregor Salto. De laatste zal zich bij laten staan door de vocalen van mc Red. Organisator Erick E en mc Gee verzorgen het knallende slotstuk van de avond.

Sneakerz, om de twee weken op zondag bij BLM 9, Bloemdaal aan Zee, vanaf 16:00 uur. Vrij entree tot 18:00 uur, daarna 5 euro.

Born2Groove

Bij Whoosah aan het Scheveningse strand gaat het zaterdag 9 juli los met tech-funk, breaks en techno. ‘Hoogstaande dancemuziek en een goede sfeer’ is wat de organisatie voorstaat. Klinkt goed, en dat in een funky strandpaviljoen. Weer of geen weer: tot in de vroege uurtjes gewoon gáán.

Born2Groove, Whoosah, strandweg 66 (Zwarte Pad), Noorderstrand, Scheveningen, van 22:00 uur tot 04:00, entree 5 euro.

flyer born2groove

Trancefusion

Zaterdag 9 en 29 juli kun je al om 12:00 uur ’s middags beginnen met party-en. Dan begint Trancefusion, met dj’s Per, Miles Scotch, Nastro en meer, mc vocalist miss Chianti is uw hostess. Ook bij slecht weer gaat alles door, dan wordt er gewoon een tent neergezet.

Trancefusion, Billabong Beach, Strandweg 63 (Zwarte Pad), Noorderstrand, Scheveningen, van 12:00 tot 02:00, vrij entree tot 18:00 uur, daarna 6 euro.

Bedbeach

Niet een echt strand, maar toch een beetje: vrijdag 15 juli op het Westergasterras (Westergasterrein) kun je met Bnn in Bed de Beach editie vieren.

BEDbeach, Westergas terras (Westergasterrein), Amsterdam, van 16:00 tot 23:00 uur, entree 7,50 euro, www.bnn.nl/bed

bed beach

IPod Beachparty

Na succesvolle dj contests in de winter gaat IPod in de zomer gewoon door met feestjes geven. Zaterdag 16 juli kun je drie nummers lang de ster van de avond zijn door je eigen mix ten gehore te brengen en het publiek te vermaken. De winst? Eeuwige roem zolang de avond duurt en.. een IPod.

IPod Beachparty, Lipton Beach Lounge, Strandweg 61, Noorderstrand, Scheveningen, van 20:00 tot 01:00 uur, entree 15 euro aan de deur (10 euro in de voorverkoop).

Rotzooii

Op zondag 17 juli op het Amsterdamse strand West een mooie Rotzooii aan het IJ: Giel Beelen en Mariska Heutink, Jason & the Argonauts, Juan Sanchez, Daniel Sanchez.

Rotzooii, Strand West, Houthavens Amsterdam, van 11:00 tot 24:00 uur.

Intiem

Intieme feestjes op intieme plekken. De organisatie begon in de kelders, hoe intiem kan je het krijgen, van de Catacomben in hartje Den Haag. Voor de zomer hebben ze strandclub Billabong uitgezocht voor een ultiem clubgevoel, saamhorigheid en goede dj´s. Op zaterdag 23 juli zullen dj´s Taco vs Jonathan, Tobias, Clean Cut Martijn en Zoe Noa hun intieme bijdragen leveren.

Intiem, Billabong Beach, Strandweg 63 (Zwarte Pad), Noorderstrand, Scheveningen, van 17:00 tot 02:00 uur. Entree 5 euro.

foto intiem

Love2Party

De dag na het Supernatural Funk festival in Utrecht kun je zondag 31 juli met je wankele benen door de duinen van ’s Gravenzande strompelen naar  strandclub Soulbeach. Hier vind de tweede editie plaats van de strandfeestjes van Love2Party. Deze keer zal geheel in het teken staan van funk, soul, hip hop, broken beat en jazz. Andre Dadi en Ron Wood (Funk me), met z’n tweeën verantwoordelijk gehouden voor de opleving van funkmuziek in Rotterdam, ontbreken dan ook niet in de line-up. Verder nog: Harry Lemon, Gerd,  Mad’R en Rudy.  Het derde en laatste strandfeest van Love2Party zal overigens zondag 28 augustus plaatsvinden.

Love2Party, zondag 31 juli, Soulbeach, Slag Vluchtenburg, 's Gravenzande, van 15:00 tot middernacht, toegang gratis.

soulbeach

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws