Line-up Rockit Open Air zo goed als rond

Partyscene Redactie | 1 juli 2005
headlines



De namen die tot nu toe bevestigd zijn:

Derrick May, Layo & Bushwacka, Billy Nasty, Cristian Varela, Benny Rodrigues, Roog vs Erick E, The Youngsters, Trentemoller, Quazar, Don Diablo, Alexander Kowalski, Marnix, Funk d’Void, Lucien Foort, Benjamin Bates, Juan Sanchez, Edwin Bazen, Sem Sonic vs Miss Nine, Jesse Voorn, Robbie 303, Olaf Boswijk, Lil’ D, Bart Skils, Vicenzo de Bull, Martin Damen vs Leonardo, Vincent & Stephan de Wit, Sandeep, Ricky Rivaro, Nuno dos Santos en Bart van Liefland.

Een bijzondere vermelding waard is de Funk Stage, waar het niet de beukende beats zijn die de boventoon voeren, maar grooves van dj's Deep Diggin’, Git Hyper, Thelonius, Luckuduhz en Mad’r. Zij laten een mix horen van funk, soul, breaks, hiphop en alle daarvan afgeleide stijlen.

Aansluitend is er een afterparty in de Winkel van Sinkel. Dj’s Funk d’Void, Layo & Bushwacka, Benny Rodrigues en Sandeep verzorgen de muziek voor festivalgangers die nog niet naar huis willen.

Om in de stemming te komen worden er deze maand drie previews op het festival gehouden in de Winkel van Sinkel en de Powerzone met dj’s die ook op het festival staan.

Rockit Open Air
Zaterdag 30 juli
Maarsseveense Plassen, Utrecht
25 euro (excl. Fee)
Meer info: www.fca-music.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws