Musika Technika wordt het Mecca op Scheveningen

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Weer tijd voor een feestje dus! Met artiesten als Cupatec, Nickolas Quartez, Thomas Vahe, Tim J (Smoke records) en Warren Fellow (Smoke records) garandeert Alien Emotions jou een heerlijke middag en avond vol dans plezier in een intieme sfeer. Het wordt dansen in het zand, recht onder de tropische zon, in de Mecca te Scheveningen!

Een jaar geleden begon het allemaal. Zij zaten op het terras met een aantal biertjes en een uitermate goed humeur. Zij kwamen op het idee om een feest neer te zetten.

De gedachte was: Iets met verschillende muziek stijlen uit de dance scne met een nadruk op de techno. Het moest op het strand. Daar was een ieder het mee eens. Ook moest er een combinatie gemaakt worden met een afterparty. Het moest muzikaal en ook technisch goed zijn. Het groeide uit tot een leuk festival met 4 arena's een meer dan geslaagde afterparty!

Musika Technika heeft deze keer Cupatec als hoofd act. Deze man heeft opgetreden op feesten als Awakenings, Integrate en meer. Dit jaar komen er 3 releases van hem onder zijn eigen label op plaat uit. Warren Fellow & Tim J zijn ook aanwezig op deze dag. De plaat rushing to the middle of it is geweldig ontvangen door zijn vakgenoten en was te horen op the essential mix van Radio One. De net uitgebrachte plaat Smoke 4 trekt de nodige aandacht in de techno scene. Vooral de productie van Tim J. Ook Thomas Vahe, een Haagse 3 deck wizard is ook van de partij. Verwacht een spannende set die je meeneemt naar een andere wereld, en je daarna weer veilig terug brengt naar de mecca. Ook Nickolas Quartez brengt dit jaar zijn eerste plaat uit genaamd; Let me tell you something. Deze plaat is al gedraaid op festivals als Defcon 1, Impulz. Maar ook bij Fresh FM en andere radio stations. Op 15 juli staat hij samen met MC2Fast en percussionist Brintaxx op het podium.

Zet vrijdag 15 juli in je agenda. Vanaf 17:00 uur gaat het helemaal los in de Mecca aan het zwarte pad in Scheveningen. Het Zwarte pad is DE uitgaans locatie op het strand van Scheveningen. De sfeer is er sinds het bestaan van het Zwarte Pad altijd fijn, de mensen zijn erg gezellig en de feesten die er gehouden worden zijn van goede kwaliteit. De toegang is gratis en de kledingstijl is minimaal.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws