Al ruim meer dan helft van Extrema Outdoor-tickets verkocht (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Ruim meer dan de helft van de kaarten zijn zelfs al verkocht en alles wijst erop dat het dance-event aan het water van Aquabest weer een onvergetelijke festivaldag gaat worden. Er wordt zelfs een extra area toegevoegd op het water!

Als de trend zich blijft voortzetten, verkoopt Extrema Outdoor een week voor de aanvangsdatum (zaterdag 16 juli) gewoon weer uit. Dat is best bijzonder in de aflopende festivalmarkt die momenteel heerst. Fijn is dat het bezoekersaantal niet is verhoogd en vanwege de nieuwe terreinindeling zal het festival stukken minder druk lijken dan de voorgaande editie.

Extrema Outdoor viert dit jaar haar tiende verjaardag. Om dat te vieren, overtreft de organisatie van het dancefestival voorgaande jaren met een programmering vol binnen- en buitenlandse top-acts in 7 areas. Richie Hawtin, Josh Wink, Anthony Rother, DJ Sneak, Digweed, Dynamix II, Fedde Le Grand, Freestylers, Green Velvet, Tobi Neumann simpelweg te veel namen om op te noemen. Natuurlijk wordt ook dit jaar de festivaldag afgesloten met Closing Act; een spannend theaterstuk dat zich afspeelt tussen en boven het publiek

Het festival vindt zaterdag 16 juli plaats aan het strand van recreatiewater Aquabest, vlakbij Eindhoven. In de voorverkoop kost een kaartje 47,50 exclusief fee, aan de deur is dat 55,-. Extrema Outdoor 10th anniversary opent van 10 uur s ochtends tot 23.00 uur haar deuren.

trema Outdoor 10th anniversary
Spirit of Colours
Datum: Zaterdag 16 juli 2005
Tijd: 10:00-23:00 uur
Prijs: 47,50 (excl. fee) Deur: 55,-

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways / Win in het Dance Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws