En weer een festival

Partyscene Redactie | 24 juni 2005
headlines


Pleasure Island duurt maar liefst 12 uur en bestaat uit 3 area’s. Crazyland is verantwoordelijk voor het concept en dit jaar draait alles rond piraten. Het hoofdpodium in Area 1 wordt een heus piratenschip met aan het roer dj’s als Johan Gielen, Jean en Marcel Woods. Ook zullen er acrobaten, sexy pirates en andere vormen van entertainment aanwezig zijn.

Area 2 heeft als naam ‘The Enter Zone’ en wordt gehost door de Matrixx. Het muzikale aanbod is een mengelmoes van (Hard)trance, Hardstyle en Hardhouse. Naast resident Jochen Miller draaien o.a. Dana en het Duitse Cosmic Gate en is er een live optreden van Showtek ondersteund door MC DV8. Onlangs is ook DJ Fausto aan de line-up toegevoegd. Hij zal in deze Erotixx area een speciaal Hardhouse/Hardtrance optreden geven.

De derde en laatste area is voor Ex Pornstar. In deze ‘The Treasure’ staat hier de ‘groove’ centraal, maar wie bekend is met Expornstar weet dat de aandacht niet alleen uitgaat naar DJ’s als Erick E, Victor Coral en Brian S. Er zal hier nog veel meer waardevols te ontdekken zijn. Ook is er nog ‘The Pirates Cave’ . Deze door ‘Little Sins’ gehoste ruimte is er om te relaxen.

De organisatie van Pleasure Island raadt het publiek aan om met de trein te komen naar het Java Eiland. Er zijn parkeergarages, maar het makkelijkste is toch echt met de trein. Het Java Eiland ligt ongeveer 10 minuten lopen van het Centraal Station af.

Datum: 23 juli

Locatie: Java eiland Amsterdam

Aanvang: 12.00 uur

Tickets: 37,50 euro (vvk); 45,00 euro (deur)

Info: www.pleasureislandfestival.nl

I.v.m. eventuele valse kaarten worden er op Pleasure Island alle toegangsbewijzen gescand.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws