Feest en steun de Orang Oetan

Partyscene Redactie | 24 juni 2005
headlines


Ook deze editie staat het ophalen van zoveel mogelijk geld en het werven van nieuwe donateurs weer centraal. Deze fondsen worden gebruikt door de stichiting Monkey Business. Deze stichting zet zich in om het uitsterven van de orang oetan in haar natuurlijk leefomgeving op Sumatra te voorkomen.

Om dit benefiet luister bij te zetten zijn diverse bekende bands en DJ's gestrikt. Zij leveren belangeloos hun diensten. Ook vele sponsoren leveren hun bijdrage, zodat er een mooi feest neergezet kan worden. Van 14.00 tot 00:00 is het feest!. Het middagprogramma bestaat uit bands en live acts, waaronder Soulvation en soulzangeres Berget Lewis. ’s Avonds zullen dj’s als Brian S, Victor Coral en Laidback Luke hun meest zomerse platen draaien.

Speciaal voor Monkey Business kan je de hele dag je auto kwijt in parkeergarage Westersluis voor slechts € 5,-!!! Deze parkeergarage vind je op de hoek van de Haarlemmerstraat en de Van Slingelandtstraat (ingang Van Bleijswijkstraat). Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op www.westersluis.nl

Zet dus een dikke vette cirkel in je agenda om zondag 26 juni, feest mee en zorg er voor dat de toekomst van orang oetan en het Sumatraanse tropisch regenwoud veilig worden gesteld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws