RUSHEN bij De Kust

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het wordt namelijk heet, heel heet. RUSH koppelt daarom de warmte van het strandgevoel aan de broeierige house klanken die je van de RUSH djs bent gewend. Pas op: Dit kan betekenen dat de dansvloer oververhit raakt!

Voor deze extra hete editie haalt RUSH weer zijn beste djs van stal waaronder Victor Coral en Brian S die vanaf 16.00 uur het stand zullen laten overstromen tot een kolkende dansvloer. Beide jongens draaien door het hele land en behoren inmiddels tot beste house djs van Nederland. Met mc Pete Philly, heeft de organisatie een meer dan uitstekende mc binnengehaald. Hij is een van de meest soulful mcs. Voor het eerst hoorden we van hem als onderdeel van de Haarlemse funk/hiphop crew Nicotine, waar hij meteen opviel door zijn stemgeluid en flow. Dit jaar is zijn album Mindstate uitgekomen waarmee hij onder andere samenwerkte met de Amerikaanse underground hiphop held Talib Kweli.

Voor de nodige zomerkriebels, zonnebrandolie en heerlijke rose en alle andere goed dingen des levens moet je dit weekend bij RUSH @ De Kust zijn!



De Kust met RUSH
Zondag 29 mei
Artiesten: Brian S., Victor Coral, Jaziah en Pete Philly
Plaats: Strandtent De Kust
Vanaf: 16:00 uur
Prijs: 5,-

Meer info:
www.chemistry.nl
www.dekust.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws