Rush Rotterdam in Off_Corso

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De RUSH crew is weer bijgekomen van de gigantische BASH in de Now&Wow en de eerste voorbereidingen zijn alweer getroffen om op vrijdag 20 mei tijdens alweer de 9e editie van RUSH Rotterdam de Off_Corso te laten shaken. Om de RUSH frenzy levend te houden is besloten meer plek te bieden aan nieuwe gezichten. Dit heeft deze keer geleid tot een vette line-up, waarbij niet alleen Rotterdammer Muzikjunki voor het eerst op RUSH te horen zal zijn, maar ook niemand minder dan Laidback Luke en mc Pete Phylly hun skillz zullen etaleren.

Muzikjunki, is het alter ego van Dani Hageman, een dj/producer die op weg is vanuit de Rotterdamse underground naar de grote podia. Zijn eerste release Feel Now stond wereldwijd in tientallen dj playlists, terwijl zijn nieuwe release, What I Need, deze zomer
op alle dance festivals te horen zal zijn! Naast producer is Muzikjunki een ervaren en zeer bekwame dj. Zijn sets hebben altijd een warme sfeer. Je hoort eigen tracks, homegrown bootlegs en veel frisse soulful, uplifting house & breakbeat 12es. Muzikjunki deed zijn ding al eerder op de podia van Off_Corso, Nighttown, Soul Beach en het Zomerpop festival.

Laidback Luke behoeft geen nadere introductie. Dit maal zal hij een speciale RUSH set weggeven. Luke is nog maar net terug van de Winter Music Conference in Miami waar hij geweldige gigs had o.a. op Nikkis beach en Opium Garden. De organisatie is trots dat LL zich deze avond bij de RUSH crew voegt. Even als tijdens de April editie van RUSH, waarbij de lounge voor het eerst een eigen sound had, zal ook nu weer van alles gedaan worden om de voetjes van de vloer te krijgen in dit gezellige en intieme plekje binnen Off_Corso.


RUSH ROTTERAM
Datum: 20 mei 2005
Artiesten: Muzikjunki, Laidback Luke, Victor Coral en mc Pete Philly
Plaats: Off_Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Tijd: 23.00 tot 05.00uur
Prijs: Vvk 12 (incl. fee) // deur 14,-
Vvk: Velvet, oude binnenweg 121a, Rotterdam // Lijfstijl, Westewagenstraat 56, Rotterdam // Episode, Oude binnenweg 144a, Rotterdam // Rhythm import, Nieuwe Binnenweg 91, Rotterdam

Meer info check:
www.chemistry.nl
www.off-corso.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws