11 feliciteert zichzelf

Partyscene Redactie | 4 mei 2005
headlines


Aanstaande 5,6,7 en 8 mei staan in het teken van het eenjarig bestaan van de club. Kunst, video, muziek en zelfs bingo zijn de kernwoorden van het stampvolle programma.
Donderdag 5 mei is een virtueel avondje met een de première van de Postivisme-film ‘Face against glass’, welke tot 19 mei zal voortduren. Aansluitend is er MTV’s Club Cinema, voor en door jonge filmmakers. Deze editie staat in het teken van het Cinestud Filmfestival. Gaar van het staren naar het scherm kun je daarna lekker los op de beats van
Electronation-dj’s Terry Toner, Herr Arter, Dax en Clockwork.
Vrijdag kunnen genodigden zichzelf volgieten op de ’11 ben je zelf’-borrel, gevolgd door de Infamous Mudclub. Dj’s Josz LeBon en Monica Electronica laten dit keer de live-band WhoMadeWho uit Kopenhagen overkomen, bekend om hun geestige punk-covers van bekende clubhits.
Dan is het alweer zaterdag, het domein van Smoke. Hij heeft, samen met resident Neon Rider, dj KAOS, Munk, Eldit gestrikt voor een optreden.
Door al dit leuks is het 11-publiek lekker brak, dus op zondag is het tijd voor een ouderwets potje (illegale) Bingo. Neem zelf je prijzen mee!
Vanaf zaterdag 23 april is tevens het dakterras, inclusief hottubs, geopend. Genieten bij 11 verdieping dus.

check voor meer info www.ilove11.nl





Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws