Nighttown warmt op voor FFWD

Partyscene Redactie | 4 mei 2005
headlines



De FFWD Heineken Dance Parade vindt dit jaar voor de negende keer plaats in Rotterdam. Na afloop wordt het FF3D Festival georganiseerd op Katendrecht waar acht area's worden gevuld met nationale en internationale dj's. Elke laatste vrijdag van de maand maakt Nighttown je alvast warm met artiesten en acts die op de parade staan, of op het eindfeest.

Op de eerste Sneak Preview Party op vrijdag 27 mei zijn dit Sander Kleinenberg en Nick K. in de grote zaal en Vince Watson, Jay Samuel en Joachim in de door Sound Architecture geprogrammeerde basement van Nighttown. Het theater van Nighttown wordt die avond gehost door Loveland met Marnix, Sébastien Léger, Roog, Bjorn en Know-How.

De Rotterdam Dance Parade heeft dit jaar een record aantal aanvragen gekregen voor deelname aan de parade, waaronder een groot aantal verzoeken van internationale clubs en party-organisatoren. Wie er allemaal mee gaan rijden in de FFWD Heineken Dance Parade wordt bekend gemaakt tijdens de Sneak Preview op vrijdag 27 mei in Nighttown.

De volgende twee Sneak Previews zullen plaats vinden op vrijdag 24 juni en 29 juli.

De kaarten voor de Sneak Preview Parties zijn te verkrijgen zijn via Nighttown, www.beep.nl en de Ticketbox verkooppunten. Ook zijn de kaarten online te bestellen via www.ticketbox.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws