Club Dj Vu presents "Crme de la Classics"

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De vorige editie, Bas & Ram solo, ligt ons nog vers in het geheugen. Zeker de imposante entree van dit duo in een heuse limousine die zo de dansvloer op kwam rijden. En wat te denken van de toegift van de extra twee uurtjes van komt e dan Steve Darkraver Sweet die op een Harley de zaal bestormde. De muziek was stampend en opzwepend, de sfeer was fantastisch!

Op deze memorabele zondag in april is ook voor de 1e maal de 2e zaal opengegaan, om alle 2000 bezoekers de gelegenheid te geven een dansje te maken. Dit was zon groot succes dat wij besloten hebben om met Club Dj Vu iedere maand de 2e zaal open te gooien. In deze zaal zullen de djs Gusto en Alfonso de scepter zwaaien aan komende keer.

Dj Gusto is al een bekende voor de trouwe bezoekers van de Happy Sundayzz in Culemborg. Hij is er net zo een meester in om de zaal bij binnenkomst op te warmen en meteen vanaf het begin de sfeer erin te krijgen. Een veelzijdige dj dus die goed luistert naar zijn publiek. En dan Alfonso, deze kwajongen heeft meteen vanaf het begin van zijn gig, met zijn uplifting plaatjes de menigte in zijn greep gekregen, zodat deze schreeuwde om meer. Nou en meer kunnen jullie krijgen!

In de grote zaal is, sinds een maand, een nieuwe brute geluidsinstallatie neergezet. Dus dat beloofd wat; een streling voor het oor!! De crme de la crme van de allerbeste Trance Classics zullen hier door de speakers knallen van de drie top acts:

Bas & Ram, Marcel Woods en Jochen Miller.

Van Bas & Ram weten we altijd zeker dat die garant staan voor een uplifting trance set met de allerlekkerste trance classics. Voor Jochen Miller is het zijn 1e bezoek op Club Dj Vu. Hij zal deze zondag zijn beste classics uit de Matrixx en de Lexion , waar hij daarvoor ook draaide, ten gehore brengen. Dus ook dat gaat helemaal goed komen. Marcel Woods is na lang wachten voor de tweede keer te gast. Hij zal net zoals op de Limit Revival (dit was n van de eerste Club Dj Vus) zijn beste tranceclassics laten horen. Het dak gaat eraf!!! Alle drie deze top-acts hebben hun platenkoffers vol met plaatjes uit die beruchte tijden bij zich. Dus mensen bereid je maar vast voor op de crme de la crme van de beste Tranceclassics, die jullie nooit meer zullen vergeten!

Ga maar vast uitrusten om er op zondag 8 mei helemaal klaar voor te zijn, dit wil je echt niet missen! Laten we er weer gezamenlijk een leuk feestje van bouwen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws