Nieuwe dancefilm onderweg

Partyscene Redactie | 18 april 2005
headlines





De 'drama-comedy' is in het buitenland al te zien geweest en heeft inmiddels diverse prijzen gewonnen. Zo werden de makers beloond met een Toronto City Award tijdens het Toronto International Film Festival, sleepte de film twee awards in de wacht bij het US Comedy Arts Festival en nog eens twee awards bij het Gen Art Film Festival.

Het verhaal gaat over de ‘beruchte’ DJ Frankie Wild die de grootste tijd van zijn leven op Ibiza doorbracht. Op het hoogtepunt van zijn carriere werd hij echter doof. Toch wist hij zijn weg terug te vinden in de dj-booth en na een geweldige set in Pacha op Ibiza verdween hij spoorloos. Het verhaal neemt je op een hilarische manier mee achter de schermen van het nachtleven. De titel is een spreuk uit de Engelse clubscene en betekent hetzelfde als ‘It’s all Gone Wrong’. Uiteraard nemen ook weer een aantal echte dj’s een rol voor hun rekening. En of de dj echt bestaan heeft?...Wie weet! De hoofdrol wordt in ieder geval vertolkt door acteur Paul Kaye. Je kent hem vast nog wel als Dennis Pennis. In die hoedanigheid stelde hij de meest shockerende vragen aan bekende internationale sterren.

Nog voor het verschijnen van de film (waarschijnlijk juni), ligt in mei de bijbehorende cd in de winkels. Een dubbele cd met een ‘Day’ en ‘Night’ deel. Op de cd staan de tracks uit de film, waaronder Deep Dish, Trisco, Reflekt, Orbital en Black Rock.

Wil je meer info? Check dan een van volgende sites:

www.frankiewilde.com
www.frankiewilde.net
www.vertigofilms.com
www.itsallgonepetetong.com


Andere dancefilms:

Human Traffic (met Carl Cox als club-eigenaar)
Groove (met John Digweed)
Hey DJ
LA-DJ

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws