Voorverkoop Extrema Outdoor 2 april van start

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Het festivalseizoen is geopend! En dat betekent dat dancepromotor Extrema nieuws heeft over haar Extrema Outdoor. Tien jaar geleden begonnen met 1500 feestgangers en inmiddels uitgegroeid tot een ruim uitverkocht dancefestival met 25.000 bezoekers. Maar nog steeds een van de gezelligste! De voorverkoop start aanstaande zaterdag 2 april.

Extrema Outdoor bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk vet gevierd worden! Niet zozeer door terug te kijken naar het afgelopen decennium, maar juist door te laten zien dat Extrema vooruit wil. Zo zullen er bijvoorbeeld veel buitenlandse topnamen worden geboekt. Ook verrast organisator Extrema de eerste duizend kaartkopers met een dvd-actie!

Onlangs heeft Extrema nog duizend extra Extrema Outdoor 2004-dvd/2cds laten persen voor de dvd-actie. Die houdt in dat de eerste duizend mensen die een Extrema Outdoor-ticket kopen, de dvd/2cd voor de helft van de originele prijs ontvangen! Voor 12,50 extra heb je dus een dvd met meer dan 3 uur aan live-registraties van Extrema Outdoor 2004 plus 2 mix-cds van Matthew Dekay en Gene Farris! De dvd-actie is alleen geldig bij de eigen voorverkoopadressen en Extremas online e-ticketing. De losse Extrema Outdoor-kaarten bedragen 47,50 (ex. fee).

Het Extrema-jaarthema 2005 is Spirit of Colours. Laat je inspireren door een nieuwe wereld van kleur. Er is daarom gekozen om de zeven areas van Extrema Outdoor in het teken te laten staan van de zeven chakras die je lichaam rijk is. Elke chakra heeft namelijk een bepaalde invloed op een emotie en wordt weergegeven door een eigen kleur. Dit zal tot uiting komen in het Extrema Outdoor-decor van iedere specifieke area, want aankleding en sfeer staan natuurlijk weer hoog in het vaandel bij Extrema Outdoor!

De areas op Extrema Outdoor zijn dit jaar als volgt verdeeld. Op de Mixed Stage kun je zoals altijd dance-helden verwachten. Met naast djs eveneens enkele vette internationale live acts! En dan is er natuurlijk de inmiddels legendarische Future Funk Area. Deze blijft onveranderd aan het water met haar vertrouwde FutureFunk house. De Novalectra Area programmeert hoofdzakelijk electro-georinteerde djs en live-acts. De techno-tent staat natuurlijk garant voor techno en host Hot Kitchen is verantwoordelijk voor de Tech-house Area. Natuurlijk is er ook een Progressive Area. Hier zorgt Deep Records voor de programmering. De Foodvillage is de zevende area en hier zullen regionale helden een mix van stijlen neerzetten.

Volgende week wordt de line-up bekendgemaakt! Check www.extrema.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws