Monkey Business en Warm presenteren: Save Me

Partyscene Redactie | 17 maart 2005
headlines



Feesten om de orang oetan te beschermen, het kan slechter. Dat moet ook Monkey Business gedacht hebben. Monkey Business, een toepasselijke naam, is een initiatief van feestende vrienden met als doel het beschermen van de orang oetan en de tropische regenwouden van Sumatra. De afgelopen twee jaar heeft de organisatie al verschillende feesten gegeven met top dj’s, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het behoud van de rode mensaap.

Samen met WARM productions heeft Monkey Business voor vrijdag 1 april een avondvullend programma samengesteld, met onder meer een dine and dance arrangement, entertainment, live muziek, stand-up comedy en cabaret en nationale en internationale dj’s.
Van 20.00 tot 04.00 uur kun je genieten van dj’s als Roog, Layo and Bushwacka, Victor Coral, Benny Rodrigues, Marnix, Ben Liebrand en The Beginnerz. Cabaret is er van onder meer Wilko Terwijn, Cabaret Zinloos en Martijn Koning. In de lounge vindt er een speciale act plaats, verzorgt door De Kapper (knippen en make-up) en The Sewing Room.

Kaarten kosten 16 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de deur.
Ook zijn er VIP en dine and dance kaarten verkrijgbaar en die kosten respectievelijk 30 euro en 46 euro.

Meer info is te vinden op www.saveme.nl en op www.warmproductions.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws