Intiem met Ozgur Can (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Na het succes van de openingseditie met een debuterende Matthew Dekay in Den Haag, komt Intiem-event met de 2e editie op zaterdag 2 April, wederom in de Catacomben. Voor deze editie is niemand minder dan de uit Zweden afkomstige dj Ozgur Can uitgenodigd voor een exclusieve 3 uur set!

De organisatie heeft dit keer een grote internationale dj uitgenodigd in de vorm van de uit Zweden afkomstige Ozgur Can. Deze dj / producer geldt als een van de grootste talenten uit de hedendaagse scne.
Geboren in Zweden met een Turkse achtergrond, begon deze dj al vroeg met produceren. Ozgur Can, van Exposure agency, staat dan ook bekend om zijn ijzersterke producties. Zijn producties krijgen grote support van mensen als: Sasha, Tiesto, James Holden en Armin van Buuren.

Zijn liefde voor muziek maakt hem tot een veelzijdige dj en producer met een ware liefde voor energieke progressive muziek met invloeden van trance, breaks en house.
De veelzijdigheid van deze dj kent geen grenzenlaat je op Intiem betoveren door de diepe klanken van Ozgur Can!

Voor deze editie zal Ozgur Can een exclusieve 3 uur set verzorgen. Dit is uniek, omdat hij nog niet eerder in Nederland een extra lange set heeft gedraaid. Mis deze editie dus niet, wederom in de kleine, intieme Catacomben!

Naast Ozgur Can, is dj Clean Cut Martijn (Hype) uitgenodigd. Deze dj is bekend van de succesvolle Hype feesten in het Paard van Troje. Samen met resident dj Taco zullen zij met hun warme progressive sounds de line-up completeren.
Dj Taco heeft op de openingseditie al menig dansliefhebber laten horen wat hij allemaal in huis heeft en samen met dj Clean cut Martijn zullen zij de dansvloer opzwepen tot Ozgur Can het roer overneemt.


Zaterdag 2 April 2005
Locatie: Catacomben, Grote Halstraat 3, Den Haag
Tijd: 23:00 05:00
Entree: 10,--
Info: www.intiem-event.nl

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws