Start voorverkoop Dance Valley

Partyscene Redactie | 3 maart 2005
headlines


Dance Valley vindt alweer plaats over vijf maanden, op 5, 6 en 7 augustus. Dan wordt recreatieterrein Spaarnwoude weer omgetoverd tot een speelplaats voor dance minnend Nederland. Organisator pakt deze keer flink uit om het ‘Woodstock Of Dance’ tot een succes te maken. Er komt op vrijdag een extra dag met nog meer dj’s en artiesten. Bezoekers kunnen dan op een camping overnachten, die plaats biedt aan 15.000 mensen, en op zaterdag vrolijk verder feesten. Van zaterdag op zondag kun je ook nog kamperen en op zondag moet iedereen weer weg zijn.

Als je een weekendticket koopt, dan zijn de kosten van de camping daarbij inbegrepen. Zo’n ticket (de passe-partout) kost 95 euro. Natuurlijk kun je ook gewoon de traditionele zaterdagkaart halen en daar ben je dit jaar 62,50 euro kwijt en dat is 2,50 euro goedkoper dan vorig jaar. In die kaartprijs zit ook nog een gratis pendeldienst, gratis parkeren en gratis naar de toilet op het terrein.

Voor meer informatie en de speciale voorschriften waar je je als bezoeker aan moet houden kun je kijken op de site van UDC

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws