Loveisonline Partydate van de week

Partyscene Redactie | 3 maart 2005
headlines


Op Partyscene.nl stellen wij deze week Michel en Simone aan je voor. Enjoy….

Michel (21, alias Michel499) is, zoals hij zelf zegt, ‘een leuke lieve jongen’ uit Leiden. Bij strandweer komt hij pas echt tot leven en vooral golfsurfen vindt hij geweldig. Hij heeft een modeopleiding gevolgd en kleding speelt dan ook een aanzienlijke rol in zijn leven. Geen modetrend gaat aan Michel voorbij.
Als het strand geen optie is, gaat hij in het weekend vaak stappen, het liefste in een grote club als de Asta in Den Haag of het Amsterdamse Hotel Arena.
Deze Leidenaar kan geen dag zonder muziek en hoewel hij zelf niet rookt, heeft hij er geen problemen mee als anderen dat wel doen.

Simone (19, alias Maan1985) houdt erg van mode en vooral van muziek. Deze trancefan gaat meestal uit in de Matrixx in Nijmegen, maar is ook regelmatig te vinden op grote feesten als Mysteryland en Trance Energy. Aan de andere kant vindt Simone popmuziek net zo leuk. Als ze niet in de club staat, luistert ‘Maan’ het liefst naar U2, Coldplay en John Legend. Ze is ervan overtuigd dat deze artiesten voor eeuwig blijven bestaan. Simone is een non-smoker, maar tijdens het uitgaan is een lekker drankje wel een must. Om de boel strak te houden, sport deze Nijmeegse regelmatig en ze staat altijd voor haar vrienden klaar.

Wil jij met Simone of Michel in contact komen? Je kunt ze onder hun alias contacten op www.loveisonline.com
Volgende week stellen wij weer twee leuke singles aan je voor!





Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws