The Zebra opent deuren na verbouwing

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

De Zebra is een strakke, hippe en sfeervolle club in het centrum van Amsterdam. De zwarte gevel met aluminium accenten straalt klasse en exclusiviteit uit. Twee dansvloeren, een paar schitterende bars en een groot aantal priv-booths maken het beeld van een exclusieve en luxueuze club compleet. Natuurlijk zorgen top-dj's als Marcello en Jean voor een fantastische ambiance en geven de Zebra een voor Amsterdam unieke internationale allure.


The Blue Bar...

De muziekstijlen in de Zebra zijn zeer divers. Afhankelijk van de geprogrammeerde dj's (meestal in combinatie met live acts of danseressen)
varieert de muziek van lekkere club house tot eclectic en R&B. De twee verschillende ruimtes (op de begane grond en eerste verdieping) maken het mogelijk om verschillende clubsferen te creren binnen n groot geheel. Om het echte 'Zebra-gevoel' te krijgen is het reserveren van een priv-booth een regelrechte aanrader. In deze intieme booths (2 beneden en 9 boven) kun je riant zitten en heb je een fantastisch uitzicht over de dansvloeren. In de speciale VIP-booth is bovendien het volume van de muziek apart te regelen.


Reserved area...

Toegang tot de Zebra is gratis op woensdag tenzij er speciale feesten zijn georganiseerd en de drankprijzen liggen op een voor Amsterdam gemiddeld niveau. Het is echter ook mogelijk om sterke drank per fles te kopen (Vanaf 70 euro). Dit is een vereiste bij de reservering van een booth. De club is open op woensdag en donderdag van 22.00 tot 03.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 22.00 uur tot 05.00 uur.Ook staat de Zebra open voor zaalverhuur en het verzorgen van (Priv)feesten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws