ALL4ASIA groot succes!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Afgelopen donderdag 6 januari presenteerden alle organisaties en artiesten uit het Amsterdamse nachtleven in de Melkweg ALL4ASIA, een ongekend programma met meer dan 100 DJs en diverse andere artiesten. Met alle inkomsten van de avond (entreekaarten, horeca, veiling en collectebussen) is er een bedrag van 24.077,42 euro ingezameld. Dit wordt geheel gestort op GIRO 555 t.b.v. de ramp in Azi.

De sfeer tijdens ALL4ASIA was ongekend. Een kleine 2000 bezoekers waren duidelijk aanwezig om een statement te maken en waren niet alleen voor de muziek en het uitgaan gekomen. Er was een enorme solidariteit, waarbij hiphoppers tijdens deze avond house ook OK gevonden. Meer dan honderd DJs draaiden hun favoriete plaat en dit concept met een enorme verscheidenheid aan muziek bleek deze avond goed te werken. De avond is geheel, binnen een week, georganiseerd door vrijwilligers, waarbij ook alle artiesten en organisaties belangeloos mee deden.

Als organisatie willen wij alle deelnemers, vrijwilligers, participanten, de Melkweg en bezoekers bedanken voor hun enorme inzet en de bijdrage aan de enorm goede sfeer.

Namens All4Asia,

Tineke, Myra, Reina, Tom, Mischa, Sanne en Joris

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws