Internationale toppers tijdens Paaspop

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Paaspop heeft met het toevoegen van enkele grote namen aan de line-up, haar programma gecompleteerd. De voorverkoop van Paaspop 2005 start op woensdag 2 februari.

Paaspop, dat dit jaar plaatsvindt op 26 en 27 maart, heeft meer dan 80 acts geprogrammeerd (een nieuw persoonlijk record) in 6 tenten. Als n van de laatste is toegevoegd de Freestylers. Dit Engelse producersduo scoorde d zomerhit van 2004 met het nummer Push It, dat in de eindlijst van het afgelopen jaar dan ook eindigde op de derde plaats. Tijdens Paaspop zal de wereldact een zinderend optreden gaan geven in de Extrema-tent.

Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren heeft dance-promotor Extrema bij deze editie van Paaspop een extra tent toegevoegd aan de dance area: Novalectra. Zoals de naam al gedeeltelijk doet vermoeden, staan in deze tent vooral nieuwe, vooruitstrevende elektronische live-acts centraal. Extrema pakt dit jaar meteen goed uit met (inter)nationale toppers zoals de Belgische sexjunkie Stijn, Funckarma, Chicks on Speed, Chicken Lips, Secret Cinema en Eboman.

In de vertrouwde tent kun je een echt Extrema-feest verwachten. In een sfeervolle tent brengen onder anderen Benny Rodrigues, Buscemi, Spektrum en Freestylers gegarandeerd de handen in de lucht! Warm dus alvast op voor het dancefestival Extrema Outdoor!

Maar het is natuurlijk niet alleen dance wat de klok slaat. Verder heeft Paaspop namelijk ook Within Temptation aan het programma toegevoegd. De Nederlandse gothic-formatie breekt op dit moment alle records in het buitenland en is dusdanig succesvol dat deze ook absoluut gerekend mag worden tot de internationale toppers. Within Temptation, in januari nog getipt voor de Popprijs op Noorderslag (gewonnen door Ali B. die k op Paaspop zal spelen), heeft de komende week d megahit bij 3FM met het nummer Memories.

Paaspop meldde al eerder dat nationale toppers als The Sheer, Di-Rect, Krezip, Beef en Treble zouden spelen. Aan dit lijstje kunnen de achterhoekse feestrockers van Jovink en de Voederbietels nog toegevoegd worden. Ook internationale acts als The Toy Dolls, Flogging Molly, Novastar en The Dillinger Escape Plan zullen acte de prsence geven op het sfeervolste festival van Nederland, dat dit jaar maar liefst 6 tenten kent.

Het theater en cabaretprogramma van de komende editie van Paaspop is sterker dan ooit. Op het programma staan onder andere optredens van Sjaak Bral, Kamagurka en Boom Chicago. Het programma van het Masters of Rock podium kent vele internationale namen met op de affiche o.a. Agnostic Front (U.S.A.), Nile (U.S.A.), The Dillinger Escape Plan (U.S.A.) en The Thermals (U.S.A.). En van de hoogtepunten van eigen bodem gaat ongetwijfeld de cd-presentatie van Peter Pan Speedrock worden.

De voorverkoop van Paaspop 2005 start woensdag 2 februari.
Ticketprijzen: Zaterdag 41,- Zondag 51,- Combiticket 58,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws