SimplySota

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 12 februari zal de volgende editie van SimplySota plaatsvinden in de kelders onder de Posthoornkerk te Amsterdam. Na de weergaloze vorige editie heeft het even geduurd voordat er weer gebruik konden maken van deze locatie maar het wachten zal zeker worden beloond!

Niemand minder dan Andr Galluzzi zal deze avond een exclusieve 5 uurs dj-set komen geven. Na zijn weergaloze optreden in de zomer van 2003 in het Haarlemmermeer paviljoen hebben is ervoor gekozen om hem ook dit keer te vragen om de boel eens flink op stelten te zetten.

De filosofie van SimplySota is dat artiesten de tijd en ruimte moeten krijgen om echt te laten zien wat zij in huis hebben en bij Andr Galluzzi betekent dit dat je getrakteerd zal worden op een portie onvervalste techno in de breedste zin van het woord.



De avond zal geopend worden door Xanno Gallois. Zijn eerdere dj-sets en producties zijn het bewijs dat hij hier de aangewezen persoon voor is. De tweede zaal is het domein van het illustere duo Ille Bitch en De Man Zonder Schaduw. Op 1 januari hebben zij nog de show gestolen met hun performance op Wappie New Year 2005 in Haarlem. De mensen die daar bij waren weten dat zij in staat zijn om de tweede zaal om te toveren in een totale freakshow.

De kosten voor deze editie van SimplySota bedragen slechts 14,- ex. fee in de voorverkoop en 16,- aan de deur. Reserveringen zijn ook mogelijk via info@simplysota.com . Zeer belangrijk om te vermelden is dat de deuren alleen van 22:00 tot 24:00 geopend zijn. Hierna is er geen entree meer mogelijk. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent om niets te missen van deze topeditie!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws