Happy New Beginnings to Everyone (win!)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Op 15 januari vindt in het Paard van Troje en de nieuwe buurman One Four een wel heel bijzondere nieuwjaarsreceptie plaats. De 5 Haagse partyorganisaties Full Circle (Everybody), Musika Tremenda (Integrate), Electrified en t Paard en One Four willen iedereen bedanken voor het bezoeken van hun avonden in 2004. Het Haagse nachtleven zou absoluut nergens zijn zonder zijn levendige en kleurrijke publiek!

Een scala aan djs en live-optredens zullen te zien en te horen zijn deze avond. Nog nooit heeft een avond in t Paard en One Four zon diversiteit gebracht. O.a. Remski, Stef Vrolijk & 16 bit lolitas, Branz, Jacques de la Disque en Frank Farrel zullen hun kunsten ten gehore brengen. En dat allemaal voor 5 euro!

Op deze manier kunnen we met zn allen proosten op weer een knallend 2005 en een bruisend jaar voor het Haagse nachtleven.

Name: Happy New Beginnings to Everyone
Organisations: Full Circle (Everybody), Musika Tremenda (Intergrate), Electrified
Locations: Paard van Troje (Prinsegracht 12, Den Haag)
Onefour (Prinsegracht 14, Den Haag)
Date: 15 January 2005
Time: 23:00
Price: 5,- (tickets at the door only)
Line-up: Stef Vrolijk & 16 Bit Lolitas, Remski, De La Sarge, Frank Farrell, Billy the Klit, Branz, Dame, Clean Cut Martijn, Djinn, Jaques de la Disque, William Shagspeare, Spike, Sanyi aka Discotwins & Knuppelhout

Phono geeft gastenlijstplekken weg! Surf snel naar Give Aways...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws