DJ Broadcast gaat door

Partyscene Redactie | 29 december 2004
headlines


In een persbericht laat Victor Bakhuyis weten:

“DJBroadcast, de website en het magazine, zal als onafhankelijke uitgave worden voortgezet door een nieuwe uitgeverij, opgericht door Victor Bakhuis en Alfred Bos. Beiden zijn als respectievelijk hoofdredacteur en eindredacteur vanaf het eerste moment bij het project betrokken geweest.

"Deze uitkomst is het resultaat van goed overleg met de voormalige uitgever," aldus Bakhuis. DJBroadcast was tot voor kort een uitgave van het communicatiebureau De Rebellenclub te Amersfoort. "In de media zijn de afgelopen weken berichten verschenen dat de toekomst van DJBroadcast onzeker was. Die onzekere fase is afgesloten. In de nieuwe constructie hebben we de armslag die we zochten."

"De ideeën van uitgever en redactie over de toekomst van DJBroadcast liepen uiteen," aldus Bakhuis. "Zelfstandige voortzetting van DJBroadcast bleek de beste oplossing om website en blad verder uit te bouwen. Uit leesonderzoek is gebleken dat de behoefte van het publiek aan een professionele informatiebron over dansmuziek groot is. Dat geldt ook voor de betrokkenheid van de medewerkers. Tesamen met de steun van adverteerders en muziekindustrie is dat een gezonde basis om de uitgave voort te zetten en verder uit te bouwen."

DJBroadcast startte in 2003 als online-magazine dat dagelijks bericht over de Nederlandse dansmuziek en uitgaanscultuur. Vanaf januari 2004 verschijnt er ook tweemaandelijks een gedrukte versie van het magazine die gratis wordt verspreid via alle dansspeciaalzaken van Nederland, Bijenkorf's Chill Out en een netwerk van kledingzaken, clubs en poppodia.”

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws