Free your mind festival (win)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

Terwijl de zon de zomer inluidt, doet het Free your Mind Festival binnenkort hetzelfde voor het festivalseizoen. Op zaterdag 29 mei organiseert FCA-Music, in samenwerking met Hagen Events (op de Stadsblokken, tussen de Nelson Mandelabrug en de John Frostbrug), de eerste editie van het Free Your Mind Festival. Het festival begint om 12:00 uur en eindigt om 24:00 uur.
Prachtig gelegen aan de Rijn en recht tegenover het centrum zal op de plek waar in het verleden zware gevechten zijn geleverd door de geallieerden tegen de Duitse bezetters, een groots festival van allure worden opgezet, dat niet alleen door de line-up van nationale en internationale DJs, maar ook door de diversiteit en uitstraling, in festivalland nu al de aandacht op zich gevestigd ziet.

Want waar vind je nu nog een festival van allure waar de entreeprijs 24,- is. Daarnaast liegt de line-up van artiesten er niet om:

O.a. Johannes Heil, Andre Galluzzi, Oscar Mulero, Billy Nasty, Westbam, Surgeon (UK) Dave Tarrida, Jack de Marseille, Hardy Hard (D), Benny Rodrigues, Valentino Kanzyani, Phil Kieran, Quazar, Dimitri, Eric de man, Erick E, Roog, Victor Coral, Remy, Juan Sanchez, Emillio Ferreira, Little Tim, Monica Electronica, Robbie303, Nuno dos Santos, Sandeep, Terry Toner en nog veel meer

Het idee en de naam:
Het Free Your Mind Festival ontstond vanuit de locatie waar het plaatsvindt: de stadsblokken in Arnhem, waar zoals eerder vermeld, de geallieerden zware gevechten leverden tegen de Duitse bezetters, nu 60 jaar geleden. Deze gebeurtenis heeft littekens achtergelaten en wordt nog jaarlijks herdacht.
Nu, 60 jaar later, 29 mei 2004, zal deze plek het centrum worden van de positieve energie die die de wereld ingezonden wordt, met het oog op de toekomst, nl. FREE YOUR MIND!

En met deze naam, wordt in een keer alles samengevat wat de uitstraling en de bedoeling van dit festival is. Op een locatie waar ooit kleine geesten hebben geleid tot een groot conflict, zal nu de plaats worden gemaakt voor een festival met als doel positieve energie te beleven, te vieren en te dansen. Zoals En Vogue al zong:
Free Your Mind. and the rest will follow.
Het festival wordt uitgezonden op ID&T radio.Kaartverkoop begonnen...
De kaartverkoop is afgelopen zaterdag 10 april van start gegaan en de organisatie verwacht ruim voor aanvang van het festival de beschikbare 10.000 kaarten verkocht te hebben. Kaarten zijn naast de Ticketservice (o.a. postkantoren) te koop bij de reguliere voorverkoopadressen in het land.

Phono mag 3x2 toegangskaarten verloten. Surf snel naar Give Aways om te zien hoe je kans kunt maken hierop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws